• Newbie
Uvlašnu liniju za odjeću od nehrđajućeg čelika 304 linija za pranje rublja, uvlačiva odjeća, nehrđajući čelik odjeća za odjeću uvlačivo uvlačenje
zoom_in

Uvlašnu liniju za odjeću od nehrđajućeg čelika 304 linija za pranje rublja, uvlačiva odjeća, nehrđajući

KM 2.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ova linija za uvlačenje izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, koja je otporna na hrđu i izdržljiva, osiguravajući dugotrajnu upotrebu Svojim podesivim dizajnom i uvlačivim dizajnom možete lako proširiti liniju da biste vidjeli rublje i povučete ga natrag kada se ne koristi, uštedu vrijednog prostora u vašem domu. Lako je instalirati i dolazi sa svim potrebnim hardverom za ugradnju. Visokokvalitetni materijali : Ovaj proizvod je izrađen od izdržljivih i dugotrajnih materijala, osiguravajući da može izdržati tešku upotrebu s vremenom. Kupci mogu vjerovati da ulažu u kvalitetan proizvod koji će trajati. Pogodan dizajn : Ovaj je proizvod dizajniran na umu pogodnosti, olakšavajući kupcima da koriste i skladištite. Ima X funkciju koja olakšava upotrebu, kao i Y funkcija koja olakšava pohranjivanje kada se ne koristi. Jedinstven i elegantan : Ovaj proizvod ima jedinstven i moderan dizajn koji ga izdvaja od sličnih proizvoda na tržištu. Kupci će pažnju cijeniti detalje i priliku da posjeduju jedno-vrstu predmeta. Održivi Ovaj proizvod izrađen je od održivih materijala, pomažući kupcima da smanje svoj ugljični otisak. Kupci koji daju prioritet održivosti cijenit će mogućnost kupovine proizvoda koji se usklađuje sa njihovim vrijednostima. Ova linija za uvlačenje izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, koja je otporna na hrđu i izdržljiva, osiguravajući dugotrajnu upotrebu. Svojim podesivim dizajnom i uvlačivim dizajnom možete lako proširiti liniju da biste vidjeli rublje i povučete ga natrag kada se ne koristi, uštedu vrijednog prostora u vašem domu. Lako je instalirati i dolazi sa svim potrebnim hardverom za ugradnju. Visokokvalitetni materijali : Ovaj proizvod je izrađen od izdržljivih i dugotrajnih materijala, osiguravajući da može izdržati tešku upotrebu s vremenom. Kupci mogu vjerovati da ulažu u kvalitetan proizvod koji će trajati. Pogodan dizajn : Ovaj je proizvod dizajniran na umu pogodnosti, olakšavajući kupcima da koriste i skladištite. Ima X funkciju koja olakšava upotrebu, kao i Y funkcija koja olakšava pohranjivanje kada se ne koristi. Jedinstven i elegantan : Ovaj proizvod ima jedinstven i moderan dizajn koji ga izdvaja od sličnih proizvoda na tržištu. Kupci će pažnju cijeniti detalje i priliku da posjeduju jedno-vrstu predmeta.

Condition:
Brand New
Item Type:
Clothesline
Material:
Stainless Steel, Zinc Alloy
Color:
Black, White (Optional)
Weight:
Approx. 260g / 9.2oz
Size:
 
Diameter:
Approx. 9.2cm / 3.6in
Height:
Approx. 5cm / 2.0in
Package List:
1 x Clothesline:
1 x Base Plate:
1 x Clasp:
4 x Screws:
4 x Nuts:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..