• Newbie
HOODG METAL OPEN-END SLIP SLACKS PANTE VANJSKE HANDERS ORGANIZOVI ORGANIZACI ORGANIZACIJSKI PRIPUTI OSIGURNI OSIGURNOSTI ARMARIO DROPSHIPING-V12
zoom_in

HOODG METAL OPEN-END SLIP SLACKS PANTE VANJSKE HANDERS ORGANIZOVI ORGANIZACI ORGANIZACIJSKI PRIPUTI

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Lagana, ali jaka u izgradnji, efikasno objesiti teške odjeće poput kaputa, odijela i jakne pogodnih za sve vrste, veličine i stilove odjeće Otvoreni vješalice sa PVC premazom, drži odjeću na mjestu i pomaže u sprečavanju bora i nabora. Izgrađen da traje snage za podršku više od jedne odjeće i još uvijek održava integritet oblika vješalica. Prikladan otvoreni dizajn s neklizanim trakom za lak pristup odjeći. Jednostavno stavljanje pantalona i izvan vješalica, a da ne morate čak i ukloniti vješalice, tako da neće napraviti buku. Nikada se više nećete vratiti u potpuno zatvorene vješalice za hlače. Lagana, ali jaka u izgradnji, efikasno objesiti teške odjeće poput kaputa, odijela i jakne pogodnih za sve vrste, veličine i stilove odjeće. Otvoreni vješalice sa PVC premazom, drži odjeću na mjestu i pomaže u sprečavanju bora i nabora. Izgrađen da traje snage za podršku više od jedne odjeće i još uvijek održava integritet oblika vješalica. Prikladan otvoreni dizajn s neklizanim trakom za lak pristup odjeći. Jednostavno stavljanje pantalona i izvan vješalica, a da ne morate čak i ukloniti vješalice, tako da neće napraviti buku. Nikada se više nećete vratiti u potpuno zatvorene vješalice za hlače. Savršeno oblikovane zareze duž ramena omogućavaju vam da visete majice, bluze i haljine bez napora : 1. Otvorene vješalice za hlače - otvoreni vješalice sa PVC premazom, drži odjeću na mjestu i pomaže u sprječavanju bora i nabora. Izgrađen da traje snage za podršku više od jedne stavke odjeće i još uvijek održava integritet oblika vješalica. Jednostavno prikladan - prikladan otvoreni dizajn s neklizanim šipkom za lak pristup odjeći. Jednostavno stavljanje pantalona i izvan vješalica, a da ne morate čak i ukloniti vješalice, tako da neće napraviti buku. Nikad se više nećete vratiti u potpuno zatvorene vješalice.Space uštede - tanak profil maksimizira vašu ostavu u ormaru. Slegačka figura omogućava i da se smanji da se objesi zajedno kako bi se spriječilo nabori. Održavanje ormara organizovanog i daje mu ugodan izgled. Materijal kvaliteta : izgrađeni od jakih čelika sprječava hrđu. Gumeni savjeti na izloženim ivicama i vrh kuka ne osiguravaju štetne škrge na odjeći ili ozljedama. Dovoljno se sigurno koristiti vješalice i u potpunosti će zaštititi vašu odjeću.

Material:
high manganese steel /PVC coating
Size:
35.50m long * 14.3m high
Package Includes:
10 x pant hangers/20 x pant hangers:
Our customers deserve the best , If there are any quality problems, we are always here for you,feel free to contact us!It will be delivered to you within two weeks :

Izbor kupca..