• Newbie
Organizator vješalica, višenamjenska ručica za vješalice za odjeću Zidni nosač za pohranu, prenosivi vješalica Organizator regala za ormar za čišćenje rublja
zoom_in

Organizator vješalica, višenamjenska ručica za vješalice za odjeću Zidni nosač za pohranu, prenosivi

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【MATERIJAL】 Držač za skladištenje vješalica izrađen je od ABS + PS materijala koji je vodootporan i otporan na vlagu, super nosivost, a dugogodišnji dizajn mogu se koristiti dugi niz godina 【Veliki kapacitet】 Organizovanje ormara može držati 40 vješalica ili 60 žičanih vješalica, kako gornji i donji slojevi mogu se objesiti, savršeni za porodicu od 2-8. Povučena veličina : 12 * 6,5 inča. Veličina prije povlačenja : 12 * 3inch. 【Ušteda prostora】 Sačuvanje prostora za vješalice pogodno je za žičane vješalice, plastične cevaste vješalice i drvene vješalice. Može se objesiti bilo gdje u kući i može se povući kada se ne koristi, to je obavezno imanje predmeta za uštedu prostora za dom. 【Zidni dizajn】 Držač za sušenje balkona može se izravno fiksirati na zidu i može se koristiti bez zauzimanja dodatnog prostora. Jednostavan za instaliranje】 Organizator ručnika za kuke ne treba koristiti nokte za udaranje rupa, samo koristite besplatno ljepilo da biste ga zalijepili na bilo koje mjesto koje želite, uredno i čisto. Specifikacija : Težina : 300g Boja : bijela, zelena, plava Materijal : 29,5 * 11,5 * 16cm uključuje : 1 * Višenamjenska vješalica za vješalice na zidu Nosač za pohranu Napomena : 1. Moguće je biti neznatne razlike između slike i stvarna boja robe. Potrudit ćemo se da vam pokažemo tačnu boju. Molimo vas da dopustite lagane razlike u dimenziji zbog ručnog mjerenja.

Weight:
300g
Color:
White, Green, Blue
Material:
ABS+PS
Product size:
29.5*11.5*16cm
Includes:
1 * Multifunctional Clothes Hanger Hook Wall Mounted Storage Rack:
Notes:
1. There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2. Please allow slight dimension differences due to manual measurement:

Izbor kupca..