• Newbie
ZEELDE stalak za cipele, 2-ravna klupa sa skrivenim skladištem i jastukom sjedala, ulazi drveni nosač cipela za spremanje cipela sa ladicama za dnevni boravak hodnik, štednju prostora, 80 * 30 * 45/5
zoom_in

ZEELDE stalak za cipele, 2-ravna klupa sa skrivenim skladištem i jastukom sjedala, ulazi drveni nosač cipela

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Skladišni prostor : 2-nivoski stalak za skladištenje mogu sportske cipele, flop-flops, ormar za kocku na drugoj strani omogućava vam spremanje visokih čizama i kišnih čizama Gornja ladica za skladištenje malih predmeta kao što su tipke, rukavice ili drugi mali dodaci. Čvrsta i izdržljiva : Klupa za stalak za cipele za ulaz sa jastukom izrađena je od visokokvalitetnih drvenih materijala i pretrpjela je finu površinsku obradu. Može se koristiti kao klupa za cipele na ulazu i stalak za cipele u hodniku, dnevni boravak stopala. Savršeni dizajn : Izmjenjivi sivi jastuk sjedala ispunjen je visokokvalitetnim spužvama, izdržljivim i udobnim, okidačem za jastuke može se očistiti. Ova klupa za cipele može igrati dobru ulogu u organiziranju cipela i stvari dobro. Veličina : 80 * 30 * 45 / 52cm, možete ga staviti u hodnik, spavaću sobu, dnevni boravak, ulaz, terasu ili ured, ova klupa za cipele može igrati dobru ulogu u organiziranju cipela i pogona. postavljanja, elegantnog izgleda. Jednostavna montaža : Svaki komad je označen, svi hardver, alati i jasne upute su uključene. Ova klupa za pohranu cipela može savršeno podržavati vaše cipele i održavati ih čistim uređenjem za pohranu za kućnu spavaću sobu. Skladišni prostor : 2-nivoski stalak za skladištenje mogu sportske cipele, flop-flops, ormar za kocku na drugoj strani omogućava vam spremanje visokih čizama i kišnih čizama. Gornja ladica za skladištenje malih predmeta kao što su tipke, rukavice ili drugi mali dodaci. Čvrsta i izdržljiva : Klupa za stalak za cipele za ulaz sa jastukom izrađena je od visokokvalitetnih drvenih materijala i pretrpjela je finu površinsku obradu. Može se koristiti kao klupa za cipele na ulazu i stalak za cipele u hodniku, dnevni boravak stopala. Savršeni dizajn : Izmjenjivi sivi jastuk sjedala ispunjen je visokokvalitetnim spužvama, izdržljivim i udobnim, okidačem za jastuke može se očistiti. Ova klupa za cipele može igrati dobru ulogu u organiziranju cipela i stvari dobro. Veličina : 80 * 30 * 45 / 52cm, možete ga staviti u hodnik, spavaću sobu, dnevni boravak, ulaz, terasu ili ured, ova klupa za cipele može igrati dobru ulogu u organiziranju cipela i pogona. postavljanja, elegantnog izgleda. Jednostavna montaža : Svaki komad je označen, svi hardver, alati i jasne upute su uključene.

Material:
MDF Board +gray seat cushion
Style:
Modern and Elegant
Weight Capacity:
250lbs
Size:
80*30*45/52CM
Package Content:
1 x Change shoe bench:
1 x User Manual:
Please Note:
Due to manual measurement, the installed product may have an error of 1-3 cm.:
We have a dedicated team to answer any questions you have. We will do our best to resolve any issues related to your order as effectively as possible within 24 hours.:

Izbor kupca..