• Newbie
GPAIHOMRY Drvena klupa za cipele sa retro kopče za ulaznicu za obuću, mekani regal za obuću za ulaz za ulaznu sobu
zoom_in

GPAIHOMRY Drvena klupa za cipele sa retro kopče za ulaznicu za obuću, mekani regal za obuću za ulaz

KM 21.85

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dizajn skladištenja : prostor polica ima visinu od 22cm, dvoslojnog dizajna otvorenog prostora, skladište velikog kapaciteta Materijal stupca stolice : Stupac stolice izrađen je od visokokvalitetnog drveta, koji je tvrd i izdržljiv, sa jasnim i prirodnim drvenim zrnama, debelim materijalima, udobnim i glatkim osjećajem i izdržljivim osjećajem. Retro dizajn : rub jastuka sjedala za cipele usvaja retro kopče nokti, a ogromna udaljenost između svakog nokta strogo se izračunava, što izgleda ljepše. Izbor : Ova stolica za cipele ima različite boje za izbor : tkanina za jastuke dostupna je u tri boje sive, smeđe boje i sive, a noge dve stolice su oslikane : tamno; svjetlost; Tri veličine : 60cm, 70cm i 80cm. Širok raspon upotrebe : Nalazi se u predsoblje, što je pogodno za vašu svakodnevnu upotrebu, a gostima daje i toplu atmosferu, izbjegavajući goste kako bi održali ravnotežu prilikom promjene cipela. Dizajn skladištenja : prostor polica ima visinu od 22cm, dvoslojnog dizajna otvorenog prostora, skladište velikog kapaciteta. Materijal stupca stolice : Stupac stolice izrađen je od visokokvalitetnog drveta, koji je tvrd i izdržljiv, sa jasnim i prirodnim drvenim zrnama, debelim materijalima, udobnim i glatkim osjećajem i izdržljivim osjećajem. Retro dizajn : rub jastuka sjedala za cipele usvaja retro kopče nokti, a ogromna udaljenost između svakog nokta strogo se izračunava, što izgleda ljepše. Izbor : Ova stolica za cipele ima različite boje za izbor : tkanina za jastuke dostupna je u tri boje sive, smeđe boje i sive, a noge dve stolice su oslikane : tamno; svjetlost; Tri veličine : 60cm, 70cm i 80cm. Širok raspon upotrebe : Nalazi se u predsoblje, što je pogodno za vašu svakodnevnu upotrebu, a gostima daje i toplu atmosferu, izbjegavajući goste kako bi održali ravnotežu prilikom promjene cipela. Naporan dan rada, vraćajući se kući sa iscrpljujem. Prvo je sjediti i promijeniti cipele. Toaletni stol za promjenu cipela, valjda će se sastati. , smeđe, sivose : 60 * 30 * 38 cm, 70 * 30 * 38 cm, 80 * 30 * 38 cmpaint : tamna boja (orah smeđa); Lagana boja (boja meda) Primenljivo na : hodnici, spavaće sobe, dnevne sobe, predsoblje, itd. Zamjena održavanja : Preporučuje se korištenje samo u zatvorenom prostoru i pokušati izbjeći drastične promjene u vlažnosti.

Name:
Shoe stool
Material:
Wood
Color:
off-white, brown, gray
Size:
60*30*38 cm, 70*30*38 cm, 80*30*38 cm
Paint:
Dark paint (walnut brown); light paint (honey color)
Applicable to:
Corridors, bedrooms, living rooms, entrance halls, etc.
Maintenance knowledge:
It is recommended to use it indoors only, and try to avoid drastic changes in humidity. Avoid direct sunlight and try to stay away from air conditioning outlets, heating areas and fireplaces.
Note:
The size of the seat surface is the maximum size, the stool foot will be slightly inclined outward, but it will not exceed the seat surface
Package contains only this product and does not contain any decorative elements related to the image.:
There may be some measuring error because of the manual measurement, hope your tolerance. :

Izbor kupca..