• Newbie
BaOBlaze 2pcs malene smeće može mini otpadne aparate za smeće može disperstrirati organizator kanta za smeće za kućnu spavaću sobu
zoom_in

BaOBlaze 2pcs malene smeće može mini otpadne aparate za smeće može disperstrirati organizator kanta

KM 9.85

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, izdržljivog, laganog, ne-i-anti-pada Mali i kompaktni, ne zauzima puno prostora, a lako je skladištiti. Dizajn za štampu za izoliranje osebujnih mirisa, lagano pritisnite, a zatim pritisnite da biste zatvorili dizajnirani za skrivanje vreće za smeće sa dvoslojnim rukavima, s novim izgledom i fiksnom vrećicom za smeće. Multi-funkcionalan, pogodan za kućni ured za kavu, stol, stol, noćni ormarić. Materijal : str. Opis : - izrađen od visokokvalitetnog PP materijala, izdržljivog, laganog, ne-i anti-pada. - Mali i kompaktni, ne zauzima puno prostora i lako je skladištiti. - Pritisnite Dizajn za izoliranje osebujnih mirisa, lagano pritisnite, a zatim pritisnite da biste zatvorili dizajnirani za skrivanje vreće za smeće s dvostrukim rukavima, s novim izgledom i fiksnom vrećicom za smeće. - Multi-funkcionalan, pogodan za kućni uredski stol, stol, stol, noćni ormarić. Specifikacija : - Materijal : PP - Veličina : cca.5x16x17cm / 6,50x6.69inpackage uključuje : 2 komada Desk kantu za smeće : Molimo odaberite 1 -3mm Mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Stvarna boja i svjetlost, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, Fokusiramo se na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

- Material:
PP
- Size:
Approx.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in
Package Includes:
2 Pieces Desk Trash Can:
Note:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Izbor kupca..