• Newbie
Zlatna korpa za skladištenje gvožđa, višenamjenska korpa za žičane mreže, organizator za skladištenje za desktop, izdržljive košare za odlaganje metala, košare u kantu za kućnu sobu
zoom_in

Zlatna korpa za skladištenje gvožđa, višenamjenska korpa za žičane mreže, organizator za skladištenje

KM 5.44

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★ 【Premium materijal】 Postupak za zavarivanje kovanog gvožđa, nije lako deformirati, stabilno i izdržljivo, glatka površina bez grubih mjesta, može se dugo koristiti Svaki detalj kvalitete naše košarice za zaštitu žica dobro se kontrolira. ★ 【Prekrasan izgled】 Zlatna korpa za žicu prihvaća elegantan dizajn, elegantan i jednostavna košara za pohranu, prekrasan postupak obloga, izvrstan izgled, može se dobro integrirati u svoj stil domaćeg uređenja. ★ 【Multifunkcionalna košarica je vrlo svestrana i praktična, može vam pomoći da pohranite namirnice, napravite mjesta urednu i uredu, neka vam ugodnije životno okruženje. Ove žičane košare su savršeno rješenje za održavanje kuće organizirano.let da nered totalno držite pod kontrolom. ★ 【Dobar ukras】 Košare za skladištenje zlata dobar je poklon za vaše prijatelje koji vole ukras domaćinstava, ovaj proizvod je dobar ukras, vaši se prijatelji svidjelo. ★ Wirely Aplikacija】 Košarica žičane mreže pogodna je za sve vrste pohrana, može se koristiti na mnogim mjestima, poput radne površine, dnevne sobe, kupaonice itd. Možete koristiti ove kante za organizatore u kuhinji i pantriju za skladištenje grickalica , boce, limenke, začinjavanje i mnoge druge kuhinjske potrebe. Također ih može koristiti u bilo gdje što trebate pohraniti odjeću, školski pribor, dokumente itd. ★ 【Premium materijal】 Postupak za zavarivanje kovanog željeza, ne može se koristiti za a ne lako deformirati, stabilno i izdržljivo, glatka površina bez grubih mjesta, može se koristiti za a dugo vrijeme. Svaki detalj kvalitete naše košarice za zaštitu žica dobro se kontrolira. ★ 【Prekrasan izgled】 Zlatna korpa za žicu prihvaća elegantan dizajn, elegantan i jednostavna košara za pohranu, prekrasan postupak obloga, izvrstan izgled, može se dobro integrirati u svoj stil domaćeg uređenja. ★ 【Multifunkcionalna košarica je vrlo svestrana i praktična, može vam pomoći da pohranite namirnice, napravite mjesta urednu i uredu, neka vam ugodnije životno okruženje. Ove žičane košare su savršeno rješenje za održavanje kuće organizirano.let da nered totalno držite pod kontrolom. ★ 【Dobar ukras】 Košare za skladištenje zlata dobar je poklon za vaše prijatelje koji vole ukras domaćinstava, ovaj proizvod je dobar ukras, vaši se prijatelji svidjelo.

Condition:
100% Brand NewItem Type
Package List:
1 x Storage Basket
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca..