• Newbie
Xwwdp 6 kom / set za odlaganje kutije za odlaganje cipela zadeljenih cipela zadeljenih cipela prozirna futrola za ladicu Plastični okviri za obuću Organizator za pohranu
zoom_in

Xwwdp 6 kom / set za odlaganje kutije za odlaganje cipela zadeljenih cipela zadeljenih cipela prozirna

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Kutija za cipele prilagođava čin dizajn zvona, integriran sa poklopcem kutije, jednostavan za uzimanje i stavljanje cipela Kutija za cipele posjeduje skriveni dizajn kopča, bešavne veze i nije lako padati. Besplatna kombinacija, nadređena stabilnost i bez izobličenja. Kutija za cipele prihvata prelivanje dizajna, jednostavno uzimajući jednu ručnu rukom. Izos u integritet i složenost u jednostavnost. Kutija s cipelama izrađena je od prljavih otpornih materijala, lako je instalirati i rastaviti, lako čistiti i uštedjeti prostor. Višenamjenski higijenski prijem, ventilacija i ventilacija neće uzgajati miris. Kutija za cipele prilagođava činjevi dizajn zvona, integriran sa poklopcem kutije, jednostavan za uzimanje i stavljanje cipela. Kutija za cipele posjeduje skrivenu dizajn kopča, bešavne veze i nije lako padati. Besplatna kombinacija, superirana stabilnost i bez izobličenja. Kutija za cipele prihvata dizajn koji se lako uzme u jednoj ruci. Kućište je u integritetu i složenost u jednostavnost. Obuća je izrađena od prljavih otpornih materijala, lako je instalirati i rastaviti , jednostavan za čišćenje i sačuvanje prostora.a Višenamjenski higijenski prijem, ventilaciju i ventilaciju neće uzgajati miris.specifikacija : Tip : Tip ladice cipela Box Quantity : 6 PCSmaterijal : ppcolor : transviratizirajte : 33,5 * 23,5 * 13,0cm / 13.1 "Neto težina : 1300.0 OZpakaža : 6 * Tip za fire cipele Boxnotes : 1. Molimo, dozvolite se 1-3 mm razlikuje se zbog ručnog mjerenja. Zbog različitog prikaza i različitog svjetla, slika možda neće prikazivati ​​stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju.

Type:
Drawer Type Shoe Box
Quantity:
6 PCs
Material:
PP
Color:
Transparent
Size:
33.5*23.5*13.0cm/13.2*9.2*5.1”
Net Weight:
1300.0g/6.0oz
Package :
6 * Drawer Type Shoe Box:
Notes:
1. Please allow 1-3mm differs due to manual measurement.:
2. Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Izbor kupca..