• Newbie
Sredstvo Za Uklanjanje Trepavica, Krema Za Uklanjanje Ljepila Za Trepavice, Gel Kozmetički Salon Krema Za Uklanjanje Ljepila Bez Mirisa Krema Za Uklanjanje Trepavica
zoom_in

Sredstvo Za Uklanjanje Trepavica, Krema Za Uklanjanje Ljepila Za Trepavice, Gel Kozmetički Salon Krema

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Primjenjiva gužva : 04 oz neto sadržaj, dovoljno da zadovolji vaše potrebe za korištenjem, važan je i neophodan alat za produženje trepavica. Gel za uklanjanje šminke sa trepavica pogodan je za starije stiliste trepavica, kao i kozmetičare i početnike. Brzo uklanjanje : efikasno uklanjanje lepka za trepavice, pogodno za sve lepkove za kalemljene trepavice na tržištu, potrebno je samo 1 minut za uklanjanje veštačkih trepavica, pouzdano za upotrebu. Višestruko primjenjivo mjesto : mala težina i male veličine, lako za čuvanje i nošenje, može se lako staviti u torbicu, savršeno za kućni i profesionalni kozmetički salon. Kremasta tekstura : u poređenju sa tečnim odstranjivačem maskare, teksturu kreme nije lako teći u oči i lakše je kontrolisati. To mogu lako završiti početnici ili sami. Brzo uklanjanje : efikasno uklanjanje gela za maskaru, primjenjivo na sve kalemljene gelove maskare na tržištu, može ukloniti umjetne trepavice za samo 1 minutu i pouzdano je u upotrebi. Brzo uklanjanje : efikasno uklanjanje lepka za trepavice, pogodno za sve lepkove za kalemljene trepavice na tržištu, potrebno je samo 1 minut za uklanjanje veštačkih trepavica, pouzdano za upotrebu. Kremasta tekstura : u poređenju sa tečnim sredstvom za uklanjanje lepka za trepavice, kremu nije lako uliti u oči, a može je lako učiniti početnik ili sami ukloniti umjetne trepavice. Sigurni sastojci : ne iritira za oči i kožu, neće oštetiti prave trepavice, bez mirisa, ne oštre, bezbedne i , može se koristiti sa samopouzdanjem. Primjenjivi ljudi : 0.4 oz neto sadržaj, dovoljno da zadovolji vaše potrebe upotrebe, važan i neophodan alat za produženje trepavica, pogodan za kozmetičara i početnika. Višestruko primjenjivo mjesto : mala težina i male veličine, lako za čuvanje i nošenje, može se lako staviti u torbicu, savršeno za dom i kozmetički salon.Specifikacija : vrsta artikla : ljepilo za trepavice Remover Net sadržaj : 10g / 0,4 oz Odor : bez odora upotreba : 1 minuta za brzo uklanjanje cijepljenih lažnih ušica karakteristike : blago i neiritantno, brzo uklanjanje ljepila brzina skladištenja metoda : izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost, čuvajte u suvom okruženju i stavite van domašaja djece.Lista paketa : 1 x uklanjanje ljepila za Trepavicepomena : sredstvo za uklanjanje ljepila za trepavice samo po sebi ne iritira, ali prilikom rastvaranja ljepila proizvodit će se voda, a voda koja teče u oči izazvat će trnce.

Item Type:
Eyelash Glue Remover
Net Content:
10g / 0.4oz
Odor:
Odorless
Use:
1 minute to quickly remove grafted false eyelashes
Characteristics:
Mild and non irritating, fast glue removal speed
Storage Method:
Avoid direct sunlight, store in a dry environment, and place out of the reach of children.
Package List:
1 x Eyelash Glue Remover:
Note:
Eyelash glue remover itself is not irritating, but when dissolving glue, water will be produced, and water flowing into the eyes will cause tingling. If it accidentally enters the eyes, please rinse it in time, and in serious cases, please go to the hospital in time.:

Izbor kupca..