• Newbie
Tamnocrveni ruževi za žene Gloss Small Lip of Glaze hidratantni sjaj ulje za usne za usne prozirno hidratantno ulje za usne za usne i hidratantni balzam za usne prirodni
zoom_in

Tamnocrveni ruževi za žene Gloss Small Lip of Glaze hidratantni sjaj ulje za usne za usne prozirno hidratantno

KM 1.17

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Savršen poklon-ruž za usne može se koristiti kao poklon prijateljima i rođacima, jednostavan za nošenje, jednostavan i praktičan, dugotrajan hidratantni Oznaka : DAIYAN / daiyan. Kozmetika Posebne Namjene : Ne. Proizvod Sadrži. Neka Se Vaše Usne Osjećaju I Izgledaju Punašno. Specifikacija : 2ml Shelf život : tri godinenaziv proizvoda : balzam za usne glazura za Usnesavršeni poklon-ruž za usne klasifikacija : višestruka Specifikacija : hidratantno i hidratantnomakeup efekat : hidratantno, hidratantno, popravljanjemakeup efekat : hidratantno, hidratantno, popravljajuće, hidratantno, modificirajuće ton kože, lako za bojenje, poboljšavajući ten1x glazura za usne za usne savršen poklon-ruž za usne može se koristiti kao poklon prijateljima i rođacima, jednostavan za nošenje, jednostavan i praktičan, dugotrajan hidratacija.Efikasnost : , dugotrajne hidratantne, suve usne.Kozmetika posebne namjene : nema tačke za prodaju proizvoda učinite da se vaše usne osjećaju i izgledaju punašno.Model : Moisturizing Brand : daiyan/ daiyanproizvod sadrži.

2ml:
Shelf life:
three years
Product Name:
Lip Balm Lip Glaze
Ingredients:
multiple Specification classification
Makeup effect:
moisturizing, moisturizing, repairing, moisturizing, modifying skin tone, easy to color, enhancing complexion
1x lipstick lip glaze:
The perfect gift-lipstick can be used as a gift to friends and relatives, easy to carry, simple and practical, long-lasting moisturizing.:
Efficacy:
, long-lasting moisturizing, dry lips.
Special purpose cosmetics:
No
Product selling point:
Make your lips feel and look plump.:
Model:
Moisturizing
Brand:
DAIYAN/ Daiyan
Product contains :

Izbor kupca..