• Newbie
Ice Cube Velvet Sjajilo Za Usne, Paket Sjajila Za Usne, Paket Leda Za Usne, Ruž Za Usne, Prozirno Sjajilo Za Usne, Mat Ruž Pokazuje Bijelu Boju I Nije Ga Lako Zalijepiti Za Šalicu
zoom_in

Ice Cube Velvet Sjajilo Za Usne, Paket Sjajila Za Usne, Paket Leda Za Usne, Ruž Za Usne, Prozirno

KM 14.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Ledeno baršunasto sjajilo za usne】ruž za šminkanje, mekan i gladak Dolazi s osjećajem magle u prahu za mikrodermoabraziju, stvarajući lagan i teksturiran izgled šminke. 【sjajilo za usne bulk】sjajila za usne su čiste teksture, izrađena od visokokvalitetnih sastojaka, izbjeljivanja i baršunaste teksture, stvarajući čisti izgled šminke. 【Paket sjajila za usne】tekstura rasute puderaste magle za usne, osjećaj zračne magle, bogato prikazivanje boja, donosi vam novo iskustvo, drugačiju lijepu šminku.Transparentni dizajn pakovanja je nov i jedinstven, a pogodan je i kao mali poklon između devojaka. 【Jasan paket sjajila za usne】boja sjajila za usne dolazi u različitim bojama, sa 6 različitih nijansi koje možete izabrati, a svaka boja može stvoriti drugačiji izgled šminke. 【Paket leda za usne】sjajilo za usne je malo i lagano, lako se nosi pri izlasku na sastanke, materijal je optimalan i nije lako zalijepiti se za šalicu. Možete ga ponijeti sa sobom kada putujete, idete u kupovinu, slikate i prijavljujete se. Lako možete dotjerati šminku i stvoriti savršeno ja. Ice cube baršunasti sjaj za usne mat ruž za usne sjaj za usne pure desire whitening nije lako zalijepiti šolju. Specifikacija : Neto težina : 4g rok trajanja : 3 godine boja : Kasuga bijela breskva(a), otkucaji srca hladna bobica(B), dnevna Razno mliječna kafa(C), javorov đumbir(D), kakao kafa(E), Mocha crvena smeđa(F). Pakovanje : 2/4 kom Ice cube baršunasto sjajilo za usne. Obratite pažnju da su svi proizvodi mjereni ručno, postoji blago odstupanje. Zbog različitih svjetala za snimanje i monitora, može postojati mala razlika u boji.

Net weight:
4g
Shelf life:
3 years
Color:
Kasuga white peach(A), heartbeat cold berry(B), Daily Miscellaneous Milk Coffee(C), Maple Ginger(D), cocoa coffee(E), Mocha red brown(F).
Package:
2/4 pcs ice cube velvet lip gloss.:
Notice:
The products are all measured by hand, there is a slight deviation.:
Due to different shooting lights and monitors, there may be a little color difference.:

Izbor kupca..