• Newbie
TAPEASING TAPE, tattoo skroz za skrivenje trake za kratke pokrovito pokrivaju vodootporni tetovaža, skrovište za prikrivanje naljepnice
zoom_in

TAPEASING TAPE, tattoo skroz za skrivenje trake za kratke pokrovito pokrivaju vodootporni tetovaža,

KM 3.08

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Jednostavan za rukovanje, otkinite bijelu membranu papira, zalijepite naljepnicu na dijelove tijela koje želite sakriti, a zatim otkinuti prozirnu membranu na površini Vodootporan i znoj otporan na znoj, može se koristiti za lakoćom prilikom putovanja i plivanja. Nije lako padati nakon što se zalijepi, može zadržati 5 do 7 dana, dobar efekt prikrivanja. Dvije vrste su opcionalna, prozirna i neprozirna, neprozirna vrsta pogodna je za pokrivanje malog područja tetovaže, rodnih žigova, blagih ogrebotina, prozirna vrsta samo je pogodna za laganu ogrebotine. Dizajn za jednokratnu upotrebu, lagana težina i male veličine, prikladno za upotrebu i nošenje. Značajke : Jednostavan za rad, otkinite membranu bijelog papira, zalijepite naljepnicu na dijelove tijela koje želite prikriti, a zatim otkinuti prozirnu membranu na površini. Vodootporan i znoj otporan na znoj, može se koristiti za lakoćom prilikom putovanja i plivanja. Nije lako padati nakon što se zalijepi, može zadržati 5 do 7 dana, dobar efekt prikrivanja. Dvije vrste su opcionalna, prozirna i neprozirna, neprozirna vrsta pogodna je za pokrivanje malog područja tetovaže, rodnih žigova, blagih ogrebotina, prozirna vrsta samo je pogodna za laganu ogrebotine. Dizajn za jednokratnu upotrebu, lagana težina i male veličine, prikladno za upotrebu i nošenje. Specifikacija : 100% Potpuno novi Tip predmeta : Kožom Prikrivanje trake Neobaveni Tip : Translucent, neprozirna opcija : Koža primarna boja, svijetlo boje kože, veličina tamne kože : cca. 10 * 14cm / 3,9 * 5.5in lista paketa : 1 * Prikrivanje trake Napomena : 1. Zato što je boja kože svake osobe drugačija, može postojati razlika u boji nakon što je zalijepi. Samo za ravne dijelove tijela, ne za lice, spojeve i savijene dijelove tijela, ne uklapa se konkavnim i konveksnim dijelovima tijela.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Skin Concealing Tape
Optional Type:
Translucent, Opaque
Optional Color:
Skin Primary Color, Light Skin Color, Dark Skin Color
Size:
Approx. 10 * 14cm / 3.9 * 5.5in
Package list:
1 * Concealing Tape:
Note:
1. Because each person's skin color is different, there may be color difference after sticking it.:
2. Only for flat body parts, not for face, joints, and bent body parts, it doesn't fit with concave and convex body parts. :

Izbor kupca..