• Newbie
100g Palminih voštanih peleta, DIY Izrada ruža za usne, ručno rađeni materijal za ruž karnauba vosak, kozmetika DIY carnauba dodatak od voštanog materijala za izradu balzama za usne
zoom_in

100g Palminih voštanih peleta, DIY Izrada ruža za usne, ručno rađeni materijal za ruž karnauba vosak, kozmetika

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Predivan poklon : prirodan, siguran i blag, ne iritira, može se koristiti sa povjerenjem Predivan poklon za ruž za usne uradi sam Amaterski i kozmetički proizvođač, trebat će im. Prijenosni dizajn : 100g Neto težina, dovoljno da zadovolji vaše DIY potrebe za ružem, kompaktna i mala težina, laka za nošenje, pogodna za kućne i kozmetičke laboratorije. Poboljšajte sjaj : palmin vosak se koristi za poboljšanje sjaja kreme za ruževe, povećanje tačke topljenja ruža i čini da ruž nije lako omekšati. Materijal za izradu ruževa : vosak od palmi važan je materijal za izradu ruža i treba ga koristiti zajedno s bijelim pčelinjim voskom, tonikom, serumom itd. Poboljšajte tvrdoću : karnauba vosak se koristi za poboljšanje tvrdoće i svjetline ruža bez masti, jednostavan i praktičan za upotrebu. Poboljšajte sjaj : palmin vosak se koristi za poboljšanje sjaja kreme za ruževe, povećanje tačke topljenja ruža i čini da ruž nije lako omekšati. Poboljšajte tvrdoću : karnauba vosak se koristi za poboljšanje tvrdoće i svjetline ruža bez masti, jednostavan i praktičan za upotrebu. Materijal za izradu ruževa : vosak od palmi važan je materijal za izradu ruža i treba ga koristiti zajedno s bijelim pčelinjim voskom, tonikom, serumom itd. Predivan poklon : prirodan, siguran i blag, ne iritira, može se koristiti sa povjerenjem. Predivan poklon za ruž za usne uradi sam Amaterski i kozmetički proizvođač, trebat će im. Prijenosni dizajn : 100g Neto težina, dovoljno da zadovolji vaše DIY potrebe za ružem, kompaktna i mala težina, laka za nošenje, pogodna za kućne i kozmetičke laboratorije. Način upotrebe : dodajte 3 ml ulja, 0,33-0,5 g tonera, 0,5 g bijelog pčelinjeg voska, 0,2 g voska drveća, 0,1 g palminog voska, 1-2 kapi seruma, 1 kapsulu vitamina E u mjernu šolju, zagrijte da se otopi u tečnosti, a zatim sipajte tečnost u kalup cijevi ruža da se ohladi i oblikuje. Specifikacija : vrsta artikla : palmin vosak efikasnost : palmin vosak se koristi za poboljšanje sjaja kreme za ruževe, povećanje tačke topljenja ruža i čini da ruž nije lako omekšati. Lista paketa : 1 x flaša palminog voska.

Item Type:
Palm Wax
Efficacy:
Palm wax is used to improve the gloss of the lipstick cream, increase the melting point of the lipstick, and make the lipstick not easy to soften.
Package List:
1 x Bottle of Palm Wax :

Izbor kupca..