• Newbie
Kumprohu mermerni jastučići za poliranje | Brusni jastučići za suvo poliranje / renoviranje brusnih ploča za mermer, granit i kvarcni kamen
zoom_in

Kumprohu mermerni jastučići za poliranje | Brusni jastučići za suvo poliranje / renoviranje brusnih ploča za

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

♧Široka primena : pogodan za mermer, granit, kvarc i konstruisani kamen, podloga za poliranje kamena se koristi za poliranje i restauraciju, sa širokim spektrom primena ♧75-105 sjaj : sa izuzetno visokim sjajem, mermerni jastučići za poliranje su pogodni za poliranje i obnavljanje kamena, do oko 75-105 sjajnosti. ♧Visokomolekularna vlakna : granitni jastučići za lakove su napravljeni od netkanog materijala kroz mešanje pod visokim pritiskom, sa otvorenom mrežastom strukturom za brzo odvođenje toplote, rafinisanom preciznim uređajem materijala od visoko polimernih vlakana. ♧Ploča bez sagorevanja : štednja novca sa dugim vijekom trajanja, suvi jastučići za poliranje pločica koriste se za dekoracijske radove kao što su podovi, nije lako pregrijati, promijeniti boju ili spaliti ploču. ♧Više veličina : jastučići za poliranje spužvastih vlakana sadrže različite površine za potrebe različitih alata, zadovoljavajući vaše različite potrebe za kupovinom i pružajući čitav niz modela za vaš izbor. ♧Široka primena : pogodan za mermer, granit, kvarc i konstruisani kamen, podloga za poliranje kamena se koristi za poliranje i restauraciju, sa širokim spektrom primena. ♧75-105 sjaj : sa izuzetno visokim sjajem, mermerni jastučići za poliranje su pogodni za poliranje i obnavljanje kamena, do oko 75-105 sjajnosti. ♧Visokomolekularna vlakna : granitni jastučići za lakove su napravljeni od netkanog materijala kroz mešanje pod visokim pritiskom, sa otvorenom mrežastom strukturom za brzo odvođenje toplote, rafinisanom preciznim uređajem materijala od visoko polimernih vlakana. ♧Ploča bez sagorevanja : štednja novca sa dugim vijekom trajanja, suvi jastučići za poliranje pločica koriste se za dekoracijske radove kao što su podovi, nije lako pregrijati, promijeniti boju ili spaliti ploču. ♧Više veličina : jastučići za poliranje spužvastih vlakana sadrže različite površine za potrebe različitih alata, zadovoljavajući vaše različite potrebe za kupovinom i pružajući čitav niz modela za vaš izbor. Opis : ovaj proizvod se može primijeniti na poliranje i renoviranje mramora, granita, kvarcnog kamena i umjetnih stone.It ima otvorenu mrežastu strukturu, koja je fleksibilna i izdržljiva, i ima brzo odvođenje toplote. Radne po ršine neće se pregrijati, promijeniti boju ili izgorjeti ploču.

Name:
Stone Polishing Pad
Material:
nylon fiber
Package List:
Polishing Pad * 1Pc:
Notes:
Due to the lighting effects and camera angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance.:
Due to manual measurement, there might be a tolerance in the product size. :

Izbor kupca..