• Newbie
Wannianmu Klešta Za Izvlačenje Releja, Auto Relejna Stezaljka Izvlakač Osigurača Alat Za Izvlačenje Stezaljki Baterije Alat Za Uklanjanje Stezaljki Osigurača
zoom_in

Wannianmu Klešta Za Izvlačenje Releja, Auto Relejna Stezaljka Izvlakač Osigurača Alat Za Izvlačenje Stezaljki

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Klešta za uklanjanje električnih releja na većini domaćih i uvoznih vozila Ofset ručka i tanki vrhovi omogućavaju pristup relejima u ograničenim područjima,ručke su prekrivene fleksibilnim izolacijskim matiranim materijalom. Protuklizna i zaštita za ruke.Radni kraj je od čvrstog čelika. Ovo omogućava releju da se oslobodi utičnice sa manje šanse da ošteti relej. Klešta za izvlačenje releja za uklanjanje električnih releja na većini domaćih i uvoznih vozila.Također radite na mnogim teškim i industrijskim aplikacijama.Dizajniran za instaliranje i rastavljanje automobilskih električnih releja i osigurača. Ukupna dužina kliješta 8,66 inča.Minimalno otvaranje čeljusti je 0,51 inča.Široko otvoreno, maksimalno otvaranje čeljusti je 3,86 inča.Širinu otvora možete podesiti tako da odgovara vašim potrebama prilikom korištenja. Klešta za uklanjanje električnih releja na većini domaćih i uvoznih vozila. Ofset ručka i tanki vrhovi omogućavaju pristup relejima u ograničenim područjima,ručke su prekrivene fleksibilnim izolacijskim matiranim materijalom. Protuklizna i zaštita za ruke.Radni kraj je od čvrstog čelika. Ovo omogućava releju da se oslobodi utičnice sa manje šanse da ošteti relej. Klešta za izvlačenje releja za uklanjanje električnih releja na većini domaćih i uvoznih vozila.Također radite na mnogim teškim i industrijskim aplikacijama.Dizajniran za instaliranje i rastavljanje automobilskih električnih releja i osigurača. Ukupna dužina kliješta 8,66 inča.Minimalno otvaranje čeljusti je 0,51 inča.Široko otvoreno, maksimalno otvaranje čeljusti je 3,86 inča.Širinu otvora možete podesiti tako da odgovara vašim potrebama prilikom korištenja. Specifikacija : Ukupna Dužina : Cca.66 u dužini ručke : cca.74 in Maksimalna veličina otvaranja : cca.86 u neto težini : cca.83 oz ako postoji bilo kakav problem s kvalitetom artikla, nadamo se da ćemo poboljšati vaše iskustvo kupovine u našoj trgovini tako što ćemo vam dati zamjenu ili povrat novca, ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, obično ćemo odgovoriti na vaša pitanja u roku od 24 sata. Molimo vas da nam date priliku da riješimo sve probleme, hvala vam što ste posjetili našu trgovinu i želimo vam sretan život.

Total Length:
Approx.8.66in
Handle Length:
Approx.3.74in
Maximum Opening Size:
Approx.3.86in
Net Weight:
Approx.4.83oz
If there is any item quality problem, we hope to improve your shopping experience in our store by giving you a replacement or refund, if you have any questions please contact us, we will usually answer your questions within 24 hours. Please give us the opportunity to solve any problems, thank you for visiting our store, and wish you a happy life.:

Izbor kupca..