• Newbie
Limiter za obradu drveta, zaustavljanje Mitra DIY ručni alati za stolariju T staze ograničenje rada drveta za fiksiranje pozicioniranja drvo za stolara
zoom_in

Limiter za obradu drveta, zaustavljanje Mitra DIY ručni alati za stolariju T staze ograničenje rada

KM 48.55

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Kompaktna veličina, mini, jednostavan za obavljanje posla Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog bakelita i izdržljiv za upotrebu. 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. Savršen je alat za obradu drveta, pogodan i za zanatlije. Pogodan je za standardni t-track. Može pomoći da se ograniči dužina padobrana. Kompaktna veličina, mini, jednostavan za obavljanje posla. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog bakelita i izdržljiv za upotrebu. 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. Savršen je alat za obradu drveta, pogodan i za zanatlije. Pogodan je za standardni t-track. Može pomoći da se ograniči dužina padobrana. Karakteristike : 1. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog bakelita i izdržljiv za upotrebu. Kompaktna veličina, mini, jednostavan za obavljanje posla. Pogodan je za standardni t-track. Može pomoći da se ograniči dužina padobrana. Savršen je alat za obradu drveta, pogodan i za zanatlije. 100% potpuno novo i visokog kvaliteta.Specifikacija : način : 100% Brand Newitem tip : stolarija T Slot Miter Material : Kina Tajvan Bakelite Usage : ograničenja za chutes Handle Tip : #1 : Quick Handle, #2 : Square Handle (opcionalno)lista paketa : 1 * stolarija T Slot Miter Note : 1. Molimo dopustite malu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Woodwork T Slot Miter
Material:
China Taiwan Bakelite
Usage:
Limits for chutes
Handle Type:
#1
Package List:
1 * Woodwork T Slot Miter:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..