• Newbie
Set odvijača 18 u 1 magnetni zavrtnji za drajvere, sa setom izmjenjivih sečiva, 18 komada alata u kompaktnom setu poklopca tkanine za Smotanje
zoom_in

Set odvijača 18 u 1 magnetni zavrtnji za drajvere, sa setom izmjenjivih sečiva, 18 komada alata u kompaktnom setu

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Precizni set odvijača : pružamo razne kombinacije koje možete izabrati, sa do 17 glava odvijača kako biste zadovoljili vaše različite potrebe održavanja S2 čelik nadograđeni magnetni Vijci : precizni set odvijača ima savršen alat za vas. Njegovi različiti dijelovi, svi napravljeni od čelika S2 visoke čvrstoće sa finom završnom obradom i visokim nivoom tvrdoće (58-62hrc), primaju širok izbor oblika i veličina vijaka, uključujući Phillips, Torx, ravnu glavu, Hex, kvadrat, trougao i još mnogo toga. To je savršen proizvod za Diyera i hobiste sve do profesionalaca. Profesionalni set odvijača za električare Uradi Sam popravak u domaćinstvu : mora se popraviti, sastaviti/rastaviti za i Phone, i Pad,Mac Book,Tablet, Laptop, PC, pametni telefon, kameru, PS4,5 / Xbox kontroler, konzole za igre elektronski uređaji ili delikatni predmeti kao što su satovi, nakit za naočare. Pogodan i za kućne aparate kao što su TV, klima uređaji, ventilatori, frižideri, kafe/Kuhinjski aparati, zadovoljavaju dnevne potrebe svakog kupca, najbolji izbor za vašu futrolu za alat. Prijenosni i organizirani : svi alati su upakovani u izdržljivu platnenu vrećicu protiv ekstruzije, bez da nedostaju dijelovi alata.Možete ih nositi bez napora i dobro skladištiti.Ovaj precizni set odvijača je jednostavan za korištenje bez obzira da li ste profesionalac ili početnik,idealan je poklon za vašeg oca,porodicu,prijatelja,kolegu ili više. Garancija nakon prodaje : možete nas konsultovati u bilo kom trenutku ako imate bilo kakvih pitanja. Istovremeno, pružamo proizvode sa doživotnom garancijom kvaliteta nakon prodaje. Uopšte ne morate da brinete o problemima nakon prodaje. Mi ćemo se potruditi da to riješimo za vas. Odvijač je od legiranog čelika S2, drška je napravljena od PP materijala za zaštitu životne sredine, a šipka odvijača je magnetna, koja može da apsorbuje vijke.35*150 PH3, PH2, PH1, PHO,SL6,SL5, SL3,H6,H5, H4,T30,T27,T25, T20,U2.6 tvrdoća : HRC58-60 obim primjene : pogodan je za sve vrste malih i srednjih električnih uređaja i popravki kućnih aparata. To je neophodan alat za svakodnevni život Specifikacija : tip : magnetni odvijač Bit materijal : S2 legirani čelik + neklizajuća guma primjene : održavanje svih vrsta namještaja i kućnih aparata.

Type:
Magnetic Screwdriver Bit
Material:
S2 alloy steel + Non-slip rubber
Applications:
Maintenance of all kinds of furniture and household appliances.Tool holder is suitable for all kinds of power tools.
Features:
Beautiful design, exquisite workmanship, Swiss quality. It is a necessary tool for every craftsman. It is the perfect gift/welfare/collection choice.
Dimension:
Handle:
115mm
Screwdriver Bit:
150mm x 6.35mm
Color:
as the show
Package includes:
17 knife rods and a handle and a storage bag :

Izbor kupca..