• Newbie
Alat za ključ za slavinu, 18 u 1 multifunkcionalni instalater slavine i sudopera sklopivi ključ za umivaonik popravak instalacija ručni alati za uklanjanje vodovoda za WC školjku/umivaonik/kupatilo/kuhinju
zoom_in

Alat za ključ za slavinu, 18 u 1 multifunkcionalni instalater slavine i sudopera sklopivi ključ za umivaonik

KM 8.71

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Multifunkcionalni ključ za slavinu】alat za ključ za slavinu može pomoći u izbjegavanju gnjavaže rotacije kuta bez grebanja izgleda slavine i sudopera Multifunkcionalni vodovodni alat je idealan za ugradnju i uklanjanje slavina ispod sudopera i kompatibilan je sa uobičajenim slavinama, zapornim ventilima, dovodnim vodovima i cjedilima za korpe. 【Kompaktna i izdržljiva】glava ključa ima sklopivu funkciju i posebno je dizajnirana za obradu malih prostora, kratkih udaljenosti i uglova cijevi. Ručna veličina čisti uske prostore ispod sudopera, dok njegova ojačana plastična karoserija i lagani aluminijumski umetci koji se uklapaju u dršku obezbeđuju dugotrajnu izdržljivost i upotrebu. 【Savršen dizajn detalja】 ključ za slavinu za vodu ima 2 horizontalna mjehurića koji olakšavaju pronalaženje tačke ravnoteže, čineći održavanje preciznijim. Postoje 4 pozicije za apsorbiranje moćnih magneta, koji mogu apsorbirati male dijelove, ili se mogu lako skladištiti na metalnoj površini. 【Široka primjena】glava je izrađena od legure aluminijuma, a tijelo ključa je napravljeno od inženjerske plastike visoke čvrstoće, koja je tvrda i izdržljiva. Multifunkcionalni dizajn može se koristiti za rastavljanje matica vodovodnih cijevi, zatvaranja ventila, filtera itd., da zadovolji više radnih potreba.Pogodno za male svemirske vodovodne cijevi, kuhinje, kupatila, toalete itd. 【Savršena usluga za korisnike】svakom kupcu obećavamo savršeno zadovoljstvo u kupovini, slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja o kupovini. Ako ste primili naš proizvod je oštećen ili drugo pitanje, molimo vas da nas kontaktirate refund ili zamjenu. Dodaj u košaricu više ne treba brinuti o izboru poklona!!!. Za popravku slavine : alat za ključ za slavinu može pomoći da se izbjegne gnjavaža rotacije ugla bez grebanja izgleda slavine i sudopera. Odličan materijal : glava je napravljena od legure aluminijuma, a telo ključa je napravljeno od inženjerske plastike visoke čvrstoće, koja je tvrda i izdržljiva. Sklopiva funkcija : glava ključa ima sklopivu funkciju i posebno je dizajnirana za obradu malih prostora, kratkih udaljenosti i uglova cijevi. Multifunkcionalni dizajn : multifunkcionalni dizajn se može koristiti za rastavljanje matica vodovodnih cijevi, zatvaranja ventila, filtera itd.

Item Type:
Multifunctional Faucet Wrench
Material:
Aluminum Alloy + Engineering Plastics
Purpose:
Plumbing installation tool
Use Scenes:
Suitable for small space water pipes, kitchens, bathrooms, toilets, etc.
Package List:
1 x Faucet Wrench:
1 x Blade:
1 x Bit:
1 x Storage Box:
Note:
1. There is blade in the product storage box, please be careful not to injure yourself when using it.:
2. Plastic cannot replace the hardness of steel. It is recommended to use appropriate force when working (the maximum strength should not exceed 500 N).:

Izbor kupca..