• Newbie
Fafeicy rezač gipsanih ploča, multifunkcionalni ručni prenosivi ručni alati za sečenje, sa ugrađenom trakom od 5 metara, za sečenje
zoom_in

Fafeicy rezač gipsanih ploča, multifunkcionalni ručni prenosivi ručni alati za sečenje, sa

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Svrha : ovaj rezač gipsanih ploča može se koristiti za stolarske radove za brzo i praktično crtanje krugova i linija Praktično za upotrebu. Visoka preciznost : rezač gipsanih ploča ima ugrađenu traku od 5 metara za visoko precizno sečenje. Može se koristiti sa mirom. Pouzdano : ručno sečenje bez prašine, rezač gipsanih ploča je siguran i veoma praktično za upotrebu. Njegov kvalitet je zagarantovan. Primjena : Pogodno za razne materijale : gipsane ploče, pjenaste ploče, kt ploče, kartona. Široko se koristi u mnogim situacijama. Napomena : pogodno za nošenje, uštedu vremena i truda, ne dirajte oštricu i ne povrijedite ruke. Specifikacija : vrsta artikla : rezač od gipsanih ploča Materijal : Plastična, Aluminijska legura ugrađena mjerna traka Dužina : cca.4 Ftpackage lista : 1 x rezač od gipsanih Ploča1 x Pencil5 x Blade Note : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i uvjerite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Item Type:
Gypsum Board Cutter
Material:
Plastic, aluminum alloy
Built-in Tape Measure Length:
Approx. 5meter / 16.4ft
Package List:
1 x Gypsum Board Cutter:
1 x Pencil:
5 x Blade:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupca..