• Newbie
EODNSOFN aluminijumski puni motion 27-45 inčni TV zidni nosač plinska opružna opruga 3-13kgs max.vesa 200x200mm
zoom_in

EODNSOFN aluminijumski puni motion 27-45 inčni TV zidni nosač plinska opružna opruga 3-13kgs

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

* Kompletna fleksibilnost kretanja, svi smjerovi i jednostavna podešavanja mogu se izvesti bez alata * Izdržljiv cilindar za vazdušne podrške i spojnog spoja kako bi se osigurala glatka i stabilna operacija. * Ergonomsko interaktivno sučelje može poboljšati vaše igranje i gledanje udobnosti. * Pojedinačno proširenje, kompaktan i uvlačenje dizajna za uštedu prostora. * Ugrađeni uređaj za upravljanje kablom skriven je iznutra, pružajući uredan i uredan izgled. * Kompletna fleksibilnost kretanja, svi smjerovi i jednostavna podešavanja mogu se izvesti bez alata. * Izdržljiv cilindar za vazdušne podrške i spojnog spoja kako bi se osigurala glatka i stabilna operacija. * Ergonomsko interaktivno sučelje može poboljšati vaše igranje i gledanje udobnosti. * Pojedinačno proširenje, kompaktan i uvlačenje dizajna za uštedu prostora. * Ugrađeni uređaj za upravljanje kablom skriven je iznutra, pružajući uredan i uredan izgled. Opis : * Kompletna fleksibilnost kretanja, svi smjerovi i jednostavna podešavanja mogu se izvesti bez alata. * Izdržljiv cilindar za zrak i spoj za trenje kako bi se osigurala glatka i stabilna operacija. * Udobnost za igranje i gledanje. * Jednostruko produženje. * , kompaktan i uvlačiv dizajn za uštedu prostora. * Ugrađeni uređaj za upravljanje kablom je skriven iznutra, pružajući uredan i uredan izgled. * Struktura od legure od livene aluminija i crne površine u prahu savršeno se miješaju sa izgledom TV-a ili monitor. * Zidna ploča ima ugrađeni nivo, koji je jednostavan za instalaciju.specifikacija : Pogodno za većinu 27 "-45" LED-ova, LCD televizora i monitora, sa maksimalnim opterećenjem od 6,6 do 28,6 funti (3-13 kg). Rotiranje 360 ​​stupnjeva podržava maksimalno opterećenje od 6,6 do 28,6 kilograma (3-13 kg) u skladu sa VESA standardom 75 x 75 do 200 x 200 mm, navršni ugao + -85 diplomiranog podizanja udaljenosti od 9,4 inča (250 mm) ugao rotacije je 180 stepeni. Produžite i povucite do 14.9 inča (380 mm) ugrađeni nivo na zidnu ploču uključuje : 1 * TV bracketnotes : -Kad kupovina, molimo provjerite da li je rupa udaljenost televizora ista kao i proizvod i Težina je unutar tolerancije proizvoda. - Broj dodataka za proizvod će varirati, ali neće utjecati na instalaciju i koristiti.

Suitable for most 27-45 LEDs, LCD TVs and monitors, with a maximum load of 6.6 to 28.6 pounds (3-13 kg). Rotate 360 ​​degrees :
Supports a maximum load of 6.6 to 28.6 pounds (3-13 kg):
Comply with VESA standard 75 x 75 to 200 x 200 mm, tilt angle +-85 degrees:
Vertical lift travel distance 9.4 inches (250 mm):
The angle of rotation is 180 degrees. Extend and retract up to 14.​​.9 inches (380 mm):
Embedded level on the wall panel:
Package includes:
1*TV bracket
notes:
-When purchasing, please check that the hole distance of the TV is the same as the product, and the weight is within the tolerance of the product.:
-The number of product accessories will vary, but it will not affect installation and use.:
Easy to use. :

Izbor kupca..