• Newbie
Jopwkuin HDMI Video Converter za prekidač, stabilan pričvršćivanje podržavajući 1080p dizajn za punjenje prijenosni TV adapter za prekidač za prekidač
zoom_in

Jopwkuin HDMI Video Converter za prekidač, stabilan pričvršćivanje podržavajući 1080p dizajn

KM 43.20

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Prekidač za prikaz sa jednim gumbom, besplatni prelaz između sučelja konzole i TV ekrana Stalak razvijen prema mehaničkom principu, ne brinite o proizvodima koji nisu jaki. Tri USB priključka, jedan USB-C i jedan HDMI2.0 port može se povezati na žičane kontrolere igara.0 4 K izlazna shema se koristi za čišćenje slike jasnije. Korištenje dizajna punjenja tokom igranja igara, riješite se problema da konzola ne može vidjeti prikaz na originalnom postolju. I lako ga stavite na stol dok se puni i igrate igru. Prekidač za prikaz s jednim gumbom, besplatan prelaz između sučelja konzole i TV ekrana. Stalak se razvio prema mehaničkom principu, bez brige o proizvodima koji nisu jaki. Tri USB priključka, jedan USB-C i jedan HDMI2.0 port mogu se povezati na žičane kontrolere igre.0 4 K video izlaza koristi se za izradu slike jasnije. Korištenje dizajna punjenja tokom igranja igara, riješite se problema da konzola ne može vidjeti prikaz na originalnom postolju. I lako ga stavite na stol dok se puni i igraju igru. Stanje : 100% Brend Newitem Tip : adapter za prekidač Produkt Model : XDL-NS06 Materijal : Abscolor : crna veličina proizvoda : cca.0 Goutput Port : 2 x USB2.0, 1 x USB-Crnutska luka : USB-C lista paketa : 1 x adapterdock za prekidač Napomena : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Adapter Dock for Switch
Product Model:
XDL-NS06
Material:
ABS
Color:
Black
Product Size:
Approx. 74.6x70x24 mm/2.9x2.8x0.9 in
Weight:
Approx. 114.0g
Output Port:
2 x USB2.0, 1 x USB3.0, 1 x HDMI2.0, 1 x USB-C
Input Port:
USB-C
Package List:
1 x AdapterDock for Switch    :
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..