• Newbie
Zavjesa projektora, 4: 3 projekcijski ekran bijela 60-100 inča Prijenosna sintetička poliesterska tkanina sklopiva za kamp film za kino Openair
zoom_in

Zavjesa projektora, 4: 3 projekcijski ekran bijela 60-100 inča Prijenosna sintetička poliesterska tkanina

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Prenosiv je i može se saviti u malu jačinu pakiranja, prikladno za nošenje Dizajniran sa crnim rupama i visećim rupama, obično obješen na zidu ili vezan na okvir. Pogodno za film za kampiranje na otvorenom, kino na otvorenom, prozirni ekran dizajniran je za prednju ili nazad projekciju. Napravljen od visokokvalitetne sintetičke poliesterne tkanine, ovaj projekcijski ekran su jaki i izdržljivi. Bez obzira na to kako se savijate, proizvedet će se samo blagi nabori. Nakon pooštrene zavjese, nabori nisu u osnovi očite, a efekat neće utjecati. Napravljena od visokokvalitetne sintetičke tkanine od poliestera, ovaj projekcijski ekran su jaki i izdržljivi2. Prenosiv je i može se preklopiti u malu jačinu pakiranja, prikladno za nošenje3. Bez obzira na to kako se savijate, proizvedet će se samo blagi nabori. Nakon zatezanja zavjesa, nabori nisu u osnovi očite, a efekat neće biti pogođen. Dizajniran sa crnim ivicama i visećim rupama, obično obješen na zidu ili vezan na okvir5. Pogodno za kino na otvorenom, kino na otvorenom, prozirni ekran dizajniran je za prednju ili nazad projekcijsku epifikaciju : Značajke : izrađene od visokokvalitetne sintetičke poliesterne tkanine, ovaj projekcijski ekran su jaki i izdržljivi. Prenosiv je i može se saviti u malu jačinu pakiranja, prikladno za nošenje. Bez obzira na to kako se savijate, proizvedet će se samo blagi nabori. Nakon pooštrene zavjese, nabori nisu u osnovi očigledne, a efekat neće utjecati na crnim rupama i visećim rupama, obično obješen na zid ili se obrubne za film na otvorenom, kino na otvorenom, kino na otvorenom, Translucent ekran dizajniran je za prednju ili nazad projekciju.specifikacije : materijal : sintetički poliesterski tkanini duljina-to-širina omjer : 4 : 3 Opcija (dijagonala) Veličina (dužina x širina) 60 $ 122 x 91cm / 48 x 35.8i 72in 146 x 110cm / 57,5 x 43.3in 84in 171 x 128cm / 67,3 x 50.4in 100n 203 x 152cm / 79,9 x 59.8in Veličina crne ivice : 3cm / 1.2in Količina : 1p Cackage uključuje : 1 x Dodatna oprema Package Note : Molimo obrišite ekranu vlažnom krpom da ga očistim. Ne perite ga rukom ili mašinom. Napominjemo da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i provjerite nećete smetnuti prije naručivanja.

Features:
Made of high quality synthetic polyester fabric, this projection screen are strong and durable. :
It is portable and can be folded into small volume packing, convenient to carry. :
No matter how you fold it, only slight creases will be produced. After the curtain is tightened, the creases are not basically obvious, and the effect will not be affected.:
Designed with black edging and hanging holes, normally hung on wall or bound onto a frame.:
Suitable for outdoor camping movie, open-air cinema, translucent screen is designed for front or back projection.:
Specifications:
Material:
Synthetic polyester fabric
Length-to-width Ratio:
4
Option(diagonal)Size(length x width):
60in 122 x 91cm/48 x 35.8in :
72in 146 x 110cm/57.5 x 43.3in :
84in 171 x 128cm/67.3 x 50.4in :
100in 203 x 152cm/79.9 x 59.8in :
Black Edging Size:
3cm/1.2in
Quantity:
1pc
Package Includes:
1 x Projection Screen:
1 x Accessories Package:
Note:
Please wipe the screen with wet cloth to clean it. Do not wash it by hand or machine.:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Izbor kupca..