• Newbie
Zaslon projektora Zeelyde, projekcijski ekran, 4: 3/16: 9 HD uvlačivši prenosiv sa samo-zaključavanjem funkcije, zidni / stropni projekcijski ekran, za kućno kino, slajd / video prikazivanje
zoom_in

Zaslon projektora Zeelyde, projekcijski ekran, 4: 3/16: 9 HD uvlačivši prenosiv sa samo-zaključavanjem

KM 16.60

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Uglovi za gledanje širine 160 °】 : Ovaj unutarnji ekran na otvorenom pruža oštrim uglovima gledanja do 160 stepeni Ne morate sjediti ispred ekrana. Dobar efekat pregleda mogu se dobiti iz različitih položaja. 【Kontrola ručnog ekrana】 : Ovaj ekran za prikaz zaslona za prikaz filmova / zid svuda u potpunosti je u potpunosti uvlačiv i ima mehanizam za samo zaključavanje, tako da se jednostavno možete prebaciti / povući zaslon, a zatim će se tiho otpustiti i zaključat će se u položaju. 【Podesivo po visini】 : Podesite visinu jednostavnim povlačenjem ekrana na željeni nivo i zatim se tiho pustite. Ekran za izvlačenje projektora omogućava jasnu / živopisnu sliku i videozapis i odličan za kućno bioskopsko kino / prikazivanje filma. 【Brza i jednostavna instalacija】 : ekrana projektora Jednostavno podešavanje i brz montažu. Može se montirati na zid i strop. Ove dvije metode montažnog ugradnje zadovoljavaju vaše potrebe koje mogu čuvati zaslon i donijeti bolje iskustvo gledanja. 【Višenamjenska】 : Kapacitet pregleda omogućava upotrebu na bilo kojem mjestu : kućno pozorište, škola, ured, crkva, učionica, dvorište, na bilo kojoj mjeni : prezentacije, konferencije, vjenčanja, zabave, za bilo kakve zabave : Sportski događaji, filmovi, TV emisije , video igranje. 【Uglovi za gledanje širine 160 °】 : Ovaj unutarnji ekran na otvorenom pruža oštrim uglovima gledanja do 160 stepeni. Ne morate sjediti ispred ekrana. Dobar efekat pregleda mogu se dobiti iz različitih položaja. 【Kontrola ručnog ekrana】 : Ovaj ekran za prikaz zaslona za prikaz filmova / zid svuda u potpunosti je u potpunosti uvlačiv i ima mehanizam za samo zaključavanje, tako da se jednostavno možete prebaciti / povući zaslon, a zatim će se tiho otpustiti i zaključat će se u položaju. 【Podesivo po visini】 : Podesite visinu jednostavnim povlačenjem ekrana na željeni nivo i zatim se tiho pustite. Ekran za izvlačenje projektora omogućava jasnu / živopisnu sliku i videozapis i odličan za kućno bioskopsko kino / prikazivanje filma. 【Brza i jednostavna instalacija】 : ekrana projektora Jednostavno podešavanje i brz montažu. Može se montirati na zid i strop. Ove dvije metode montažnog ugradnje zadovoljavaju vaše potrebe koje mogu čuvati zaslon i donijeti bolje iskustvo gledanja.

Product name:
Projection screen
Screen type:
Wall-mounted screen
Material:
White glass fiber
Ratio:
4
Wide angle:
160°
Gain multiple:
2.2
Size:
60/72/84/100 inch
Back:
black, opaque
Package:
1×projection screen:
Note:
1. Using manual measurement method, the size may have an error of 1-3 cm, which is normal.:
2. Due to factors such as shooting light and display, some chromatic aberration problems will inevitably occur. Please refer to the actual product received.:

Izbor kupca..