• Newbie
WDwyror olovke 4pcs crtane beznasne olovke, crtane beskonačnosti olovke Vječne i 4pcs zamjenske olovke Nibs, crtane neograničene olovke, olovka za djecu za ponovno punjenje beskonačnosti pisanje skiciranja
zoom_in

WDwyror olovke 4pcs crtane beznasne olovke, crtane beskonačnosti olovke Vječne i 4pcs zamjenske olovke Nibs,

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

1 Specifikacija : Sadrži 4 crtane olovke različitih boja, bez trajnih olovaka, 4 zamjenske olovke, te ugrađene gumice. Prijenosni dizajn može se koristiti u bilo kojem trenutku, pružajući vam jednostavno iskustvo pisanja i slikanja. Materijal proizvoda : Ova crtana mastila bez trajne olovke ne treba olovka za olovke i mastilo. Vrh olovke za crtane olovke izrađen je od legure. Tip za crtani olovka trlja se na papir, razgrađuje legure metalne molekule, a zatim ostavlja papir na olovku. Izmjerljivi i izdržljivi : Ova crtana mastila bez trajnog olovka može zamijeniti mnoge drvene olovke. Pisanje je glatko i rukopis je isti kao redovna olovka. Jednostavan za brisanje, ne klizna olovka, udobna za prianjanje. Nije lako razbiti, a ruke nisu prljave, čineći ga higijenskim i ekološki prihvatljivim. KREATIVNI DIZAJN : Izvorni savjet za proizvodnju crtanih mastila prihvaća dizajn vijaka, što olakšava rastavljanje i zamjenu. Crtani dodaci su slatki i realni, moraju biti omiljeni djeca. Izvodne olovke ne zahtijevaju oštrenje ili mastilo. Ne samo da podstiče interesovanje djece za pisanje i učenje, ali štedi i vrijeme i troškove. Najbolji poklon : Ova crtana bez zvuka je pogodna za slikanje, pisanje, slikarstvo, umjetnost i zanat. Ovo je najbolji poklon za djecu, studente, nastavnike, prijatelje, umjetnike i ljubitelje slikanja. Specifikacija : Sadrži 4 crtane olovke različitih boja, bez trajnih olovaka, 4 zamjenske olovke, te ugrađene gumice. Prijenosni dizajn može se koristiti u bilo kojem trenutku, pružajući vam jednostavno iskustvo pisanja i slikanja. Materijal proizvoda : Ova crtana mastila bez trajne olovke ne treba olovka za olovke i mastilo. Vrh olovke za crtane olovke izrađen je od legure. Tip za crtani olovka trlja se na papir, razgrađuje legure metalne molekule, a zatim ostavlja papir na olovku. Izmjerljivi i izdržljivi : Ova crtana mastila bez trajnog olovka može zamijeniti mnoge drvene olovke. Pisanje je glatko i rukopis je isti kao redovna olovka. Jednostavan za brisanje, ne klizna olovka, udobna za prianjanje. Nije lako razbiti, a ruke nisu prljave, čineći ga higijenskim i ekološki prihvatljivim. KREATIVNI DIZAJN : Izvorni savjet za proizvodnju crtanih mastila prihvaća dizajn vijaka, što olakšava rastavljanje i zamjenu.

Includes 4 cartoon pencils of different colors, inkless permanent pencils, 4 replacement pen tips, and built-in erasers. Portable design can be used anytime, giving you an easy writing and painting experience. :

Izbor kupca..