• Newbie
WDBBY Thick NBR neklizajuća Sportska prostirka za jogu visoke gustine teretana Kućni fitnes vježbe gimnastika meditacija
zoom_in

WDBBY Thick NBR neklizajuća Sportska prostirka za jogu visoke gustine teretana Kućni fitnes

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Možete se fokusirati na sport bez brige o povredama Vrlo pogodan za tutorijale za jogu i fitnes. Jogu možete raditi kod kuće bez odlaska u teretanu. Protivklizna i otporna na suze. Teksturni dizajn je sigurniji. Detalji o proizvoduime : prostirka za jogu, prostirka za trening specifikacija : 185cm*60cmkarakteristika : možete se fokusirati na sport bez brige o povredama veoma pogodan za tutorijale za jogu i fitnes jogu možete raditi kod kuće bez odlaska u teretanu protiv klizanja i otpornosti na suzu dizajn teksture je bezbedan Opis : Jedna prostirka za dvostruku upotrebu, jogu i fitnessveliki prostor udoban, mekan i jednostavan za korištenjenaučni neklizajući dizajn napomene : zbog razlika između različitih monitora, slika možda neće odražavajte stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao i slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.

185cm*60cm:
feature:
You can focus on sports without worrying about injury:
Very suitable for yoga and fitness tutorials:
You can do yoga at home without going to the gym:
Anti-slip and tear-resistant:
The texture design is safer:
description:
One mat for dual use, yoga and fitness:
Large space:
Comfortable, soft and easy to use:
Scientific non-slip design:
notes:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as the picture.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Izbor kupca..