• Newbie
WQSQ kućna teretana Pull Down bar Vježba ravna šipka kabl za mašinu za pričvršćivanje dvostruka d ručka pritisnite donju šipku sa gumenim rukohvatima za trening snage ruke
zoom_in

WQSQ kućna teretana Pull Down bar Vježba ravna šipka kabl za mašinu za pričvršćivanje dvostruka

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★ Naš dodatak za veslačku ručku sa lat šipkom koriste neki od najboljih sportista zbog svoje superiorne građe, naše nenadmašne cijene i korisničke usluge Ne vjerujete nam? Isprobajte nas!. ★ Lat pulldown bar je napravljen od čelika za teške uslove rada i svih prirodnih ručki otpornih na znoj kako bi pružio vrhunsko iskustvo povlačenja lat-a!. ★ Naša lat ručka za lat pulldowns je vrhunski dodatak za pričvršćivanje kablovske mašine. Ne samo da možete da radite sa samopouzdanjem, već možete i da kupujete sa samopouzdanjem. ★ Lat bar za kablovske mašine je opremljen sa super ručkama za držanje kako bi se omogućilo bolje rukovanje kada koristite naš dodatak za šipku za spuštanje lat-a, bilo da radite redove, lat padove, padove unazad ili bilo koju drugu vježbu. ★ Izgrađen sa rupom za karabiner koja se može smjestiti za bilo koju veličinu karabinera ili okova, što ga čini idealnim za gotovo svaku kablovsku mašinu, multigim ili kućnu teretanu. ■ Pričvršćivanje kablova za bodibilding idealno je za jačanje tricepsa, bicepsa, ramena i trbušnjaka. ■ Ovaj predmet je napravljen od vrhunskog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Kućni fitnes sistemi za efikasno sagorevanje kalorija i povećanje mišićne mase. ■ Specifikacija : ▶ Naziv proizvoda : Pull Down Bar ▶ Materijal : visokokvalitetni čelik ▶ Boja : crna ▶ Veličina : 65cm/25.6 inch ■ Savjeti : ▶ ovaj proizvod sadrži samo pričvršćivanje kabla za bodybuilding, ne uključujući ostale proizvode na slici. ▶ Sve dimenzije su ručna mjerenja, uz male greške, pogledajte stvarni proizvod. Zbog ugla snimanja, svjetla i prikaza, bit će neizbježne blage hromatske aberacije i greške. ▶ Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte. Odgovorit ćemo na vaša pitanja u najkraćem mogućem roku.

▶ Product name:
Pull Down Bar
▶ Material:
High quality steel
▶ Color:
Black
▶ Size:
65cm/25.6inch,68cm/26.8inch,93cm/36.6inch
■ Tips:
▶ This product only contains bodybuilding cable attachment, not including other products on the picture.:
▶ The dimensions are all manual measurements, with slight errors, please refer to the actual product. Due to the shooting angle, light and display, there will be inevitable slight chromatic aberration and error.:
▶ If you have any questions, please feel free to contact us by email. We will answer your questions as soon as possible. :

Izbor kupca..