• Newbie
KUYUC Bojna užad prečnika 1 inč, bojno uže oprema za kućnu teretanu za muškarce i žene osnovni trening snage kardio na otvorenom )
zoom_in

KUYUC Bojna užad prečnika 1 inč, bojno uže oprema za kućnu teretanu za muškarce i žene osnovni trening snage kardio

KM 7.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Bojno uže je napravljeno od 100% poli dakron materijala za izdržljiv, pouzdan i bezbrižan trening Borbena užad prečnika 25 mm(1 inča) dostupna su u 3 dužine. Što omogućava korisnicima da prilagode intenzitet vježbe promjenom dužine i prečnika užeta, idealno za ljubitelje profesionalnih i amaterskih sportova. Čvrsta ručka za držanje. Ručke napravljene od termoskupljajućeg materijala, pružaju veliku zaštitu za vaše ruke i sigurnije, čvršće neklizajuće držanje tokom intenzivnih vježbi. Borbena užad su napravljena za sportiste da treniraju za povećanu snagu, da izgrade snagu jezgra i poboljšaju eksplozivnost. Koristi se za vežbanje celog tela, fokusirajući se na povećanje izdržljivosti mišića i kardiovaskularne kondicije. Uže za trening može se koristiti samostalno ili kao dio tima za uspone i padove, povlačenje ili penjanje u sportu-borbeno uže, sportsko uže, uže za trening, borbeno uže, uže za fitnes, uže za dizanje, uže za podešavanje, uže za penjanje, uže za takmičenje, itd. Koristeći trening sa utegnutim užetom, dobićete neverovatne rezultate treninga i dobićete revolucionarne rezultate za kratko vreme, što će dramatično poboljšati kvalitet vašeg treninga.Specifikacija : materijal užeta : 100% Dakronrope prečnik : 1 inča zadovoljstvo garancija : naš cilj je da zadovoljimo naše kupce. Bez obzira na sva pitanja koja imate o proizvodu, molimo vas da nas odmah kontaktirate. Definitivno ćemo vas učiniti zadovoljnim.

Rope Material:
100% Dacron
Rope Diameter:
1 inches
Satisfaction Gurranteed:
Our aim is to satisfy our customers. Regardless of any questions you have about the product, please contact us immediately. We will definitely make you satisfied.

Izbor kupca..