• Newbie
yidexin Crni jastučić za ramena + kaiš, poklopac jastučića za pjenastu šipku za teretane, jastučić za podizanje čučnjeva za leđa za ramena, zaštitni jastučić za ramena za vrat.
zoom_in

yidexin Crni jastučić za ramena + kaiš, poklopac jastučića za pjenastu šipku za teretane,

KM 11.70

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

- Jastučić za ramena ima dvije fiksne trake za jastučić za ramena - Koristite ovo, može efikasno izbjeći položaj ležaja za utege i klizanje sa šipkom. - Vrhunski kvalitet koji zaslužujete, sa fokusom na definisanje profesionalnog kvaliteta, sigurniji ste. - Prednost treninga sa utezima, uz to može učiniti da se efekat vježbe može povećati za 1-4 puta, što je veća težina, to je značajniji efekat vježbe. - Ako imate bilo kakvih pitanja o našem proizvodu, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo to riješiti za vas u najkraćem roku. Specifikacija : Materijal : Oxford tkanina paket uključen : 1 * jastučić za ramena sa šipkom 2 * naramenice napomene : 1. Ručno mjerenje, molimo dozvolite grešku od 1 ~ 3 mm, hvala. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici.

Material:
Oxford Cloth
Package Included:
1 * Barbell shoulder pad :
2 * Shoulder pad straps :
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error, thank you. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture.:

Izbor kupca..