• Newbie
Putne pedale za bicikle, planinski bicikl Pedal biciklističke dijelove za bicikle ravne papučice aluminijske legure za bicikle za pedale za bicikle brdski bicikl
zoom_in

Putne pedale za bicikle, planinski bicikl Pedal biciklističke dijelove za bicikle ravne papučice aluminijske

KM 14.50

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijali od aluminija visoke čvrstoće čine stabler pedale za bicikle i trajniju Materijali od aluminija visoke čvrstoće čine stabler pedale za bicikle i trajniju. 8pcs neklizne igle po strani nude dovoljno adhezije za povećanu prianjanje i kontrolu. Široka pedala platforme, sa konkavnom platformom nudi optimalno područje za dugu udobnost vožnje i efikasnost pedaliranja. Pogodno za cestovne bicikle, brdski bicikl, mlađi bicikl, gradski bicikl itd. Profesionalno proizvodnja, stabilne performanse i visoku pouzdanost. Materijali od aluminija visoke čvrstoće čine stabler pedale za bicikle i trajniju. Materijali od aluminija visoke čvrstoće čine stabler pedale za bicikle i trajniju. 8pcs neklizne igle po strani nude dovoljno adhezije za povećanu prianjanje i kontrolu. Široka pedala platforme, sa konkavnom platformom nudi optimalno područje za dugu udobnost vožnje i efikasnost pedaliranja. Pogodno za cestovne bicikle, brdski bicikl, mlađi bicikl, gradski bicikl itd. Profesionalno proizvodnja, stabilne performanse i visoku pouzdanost. Široke pedale platforme, sa konkavnom platformom nudi optimalno područje za dugu udobnost vožnje i perfektivnost pedaliranja. 8pcs neklizajući igle po strani nude dovoljno adhezije za povećanu prianjanje i kontrolu. Pogodno za cestovne bicikle, brdski bicikli, mlađi bicikl, grad bicikl itd . Materijali od aluminija visoke čvrstoće čine stabler pedale za bicikle i izdržljivije. Profesionalna proizvodnja, stabilna performansi i visoka pouzdanost. Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Biciklistička pedara Materijal : aluminijska legura Boja : Kao što je prikazano na slikanju : Približno.6in Lista paketa : 2 x Pedalskote za bicikl : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bike Pedals
Material:
Aluminum Alloy
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 75.5x90x16mm / 3.0x3.5x0.6in
Package List:
2 x Bike Pedals:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..