• Newbie
ViFemify multifunkcionalni pilates palica za trening pilates fitness patikol za težinu obuke Yoga bodybuilding fitness bar
zoom_in

ViFemify multifunkcionalni pilates palica za trening pilates fitness patikol za težinu obuke

KM 36.20

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijal proizvoda : izrađen od izdržljivog materijala od nehrđajućeg čelika + pjena, sa vrhunskom izradom i odličnom teksturom To je vrlo praktičan alat za fitness i savršen poklon za prijatelje i porodicu. Proizvodi se široko koriste : širok spektar upotrebe i može se koristiti u kombinaciji s različitim opsezima otpora i fitnessama (nije uključeno) za vježbanje stražnjice, trbuha, leđa i ruku. Proizvod je jednostavan za nošenje : Jednostavno pohranjivanje i ne zauzimajte prostor, pogodan je za mnoge, bilo kod kuće, u teretani ili u uredu, možete vježbati bilo kada i bilo gdje. Značajke : pomoći vam da izvedete jednostavnije i lakšu vježbu i fitnes i pomozite vam da oblikuju šarmantniju krivulju tijela. Bilo da ste početnik ili fitnes osobu, fitness barovi su vam vrlo korisni. Opseg proizvoda : Može se koristiti za jogu, bučice, opremu za veslanje fitness i drugu fitnes opremu; Pogodno za joga vežbe i opsege otpora. Materijal proizvoda : izrađen od izdržljivog materijala od nehrđajućeg čelika + pjena, sa vrhunskom izradom i odličnom teksturom. To je vrlo praktičan alat za fitness i savršen poklon za prijatelje i porodicu. Proizvodi se široko koriste : širok spektar upotrebe i može se koristiti u kombinaciji s različitim opsezima otpora i fitnessama (nije uključeno) za vježbanje stražnjice, trbuha, leđa i ruku. Proizvod je jednostavan za nošenje : Jednostavno pohranjivanje i ne zauzimajte prostor, pogodan je za mnoge, bilo kod kuće, u teretani ili u uredu, možete vježbati bilo kada i bilo gdje. Značajke : pomoći vam da izvedete jednostavnije i lakšu vježbu i fitnes i pomozite vam da oblikuju šarmantniju krivulju tijela. Bilo da ste početnik ili fitnes osobu, fitness barovi su vam vrlo korisni. Opseg proizvoda : Može se koristiti za jogu, bučice, opremu za veslanje fitness i drugu fitnes opremu; Pogodno za joga vežbe i opsege otpora. Specifikacija : Tip predmeta : Pilates Fitness Barmaterial : nehrđajući čelik + površina od foura : Dužina : cca.4 Ithhyness : cca.3in Inner prstenač u unutrašnjem prstenu : cca. 16mm / 0,6 In kazna : cca. Lista 821g / 29ozpaka : 1 x Pilates Fitness Barif Imate bilo kakvih pitanja ili nezadovoljstva našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte prije nego što ostavite bilo koji drugi povratni podaci i javit ćemo vam se u roku od 24 sata.

Item Type:
Pilates Fitness Bar
Material:
Stainless Steel + Foam
Product Size:
Length:
Approx. 570mm / 22.4in
Thickness:
Approx. 32mm / 1.3in
Buckle Inner Ring Diameter:
Approx. 16mm / 0.6in
Weight:
Approx. 821g / 29oz
Package List:
1 x Pilates Fitness Bar
If you have any questions or dissatisfaction with our products and services, please feel free to contact us before leaving any other feedback and we will get back to you within 24 hours. If you find that the order is less than the product, you need to contact us first, and we will reissue it to you as soon as possible to provide you with the best quality products and services! Thank you very much for your support and cooperation! ! ! Happy shopping~ :

Izbor kupca..