• Newbie
Fassia Struper | Calf nositelj za vježbanje, strelice za rasteret za rastere za plantaru Fascia, Ahilove tenzonitis joga vježba i fleksibilnost Gecorid
zoom_in

Fassia Struper | Calf nositelj za vježbanje, strelice za rasteret za rastere za plantaru Fascia, Ahilove tenzonitis

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

✎ 【Zaštitite zglob koljena】 Kaiševi joge za istezanje brige o koljenima i kukama djeluje za vas i omogućava vam da se sigurno i lako isteknite ✎ 【Držite se grčevi】 puštajući vam dobar san bez grčeva i boli, fascia nosila se za novi ritual prije spajanja nakon nekoliko minuta i omogući vam da se odmah osjetite urnebesno olakšanje nogu. ✎ 【Dobar kvalitetni materijal】 Kaiš za istezanje izrađen od strogog izbora materijali od oksford, pamuka i čarobnog traka pouzdan je, jak i izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme. ✎ 【Zadržite ispravno držanje】 nogu nosač nogu opremljen je čarobnim trakom trake jer je jedinstven dizajn za održavanje ispravnog položaja i održava vaše gležnjeve, noge i bokove usklađeni. ✎ Povećati teles rastezanje】 Stretch opseg Poboljšani teletski rastezljivi su neperožni i efikasan lijek za plantaru fascia i prirodan je način rada od vaših kalema i hrpe. ✎ 【Zaštitite zglob koljena】 Kaiševi joge za istezanje brige o koljenima i kukama djeluje za vas i omogućava vam da se sigurno i lako isteknite. ✎ 【Držite se grčevi】 puštajući vam dobar san bez grčeva i boli, fascia nosila se za novi ritual prije spajanja nakon nekoliko minuta i omogući vam da se odmah osjetite urnebesno olakšanje nogu. ✎ 【Dobar kvalitetni materijal】 Kaiš za istezanje izrađen od strogog izbora materijali od oksford, pamuka i čarobnog traka pouzdan je, jak i izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme. ✎ 【Zadržite ispravno držanje】 nogu nosač nogu opremljen je čarobnim trakom trake jer je jedinstven dizajn za održavanje ispravnog položaja i održava vaše gležnjeve, noge i bokove usklađeni. ✎ Povećati teles rastezanje】 Stretch opseg Poboljšani teletski rastezljivi su neperožni i efikasan lijek za plantaru fascia i prirodan je način rada od vaših kalema i hrpe. Naše nožne kaiševe radne nožne prste na telad i hrpe. Nosila noga, nosila noga, nosila nogu kaiš. Koristite traku za istezanje novog rituala prije spavanja. Nakon nekoliko minuta korištenja našeg elastičnog pojasa, možete osjetiti urnebesno olakšanje u nogama, garantovanje bezbolnog sna. Možete držati kaiš nosač bahata sve dok možete i pustiti nosivši da radi za vas. Sigurno i jednostavno. Specifikacija : Naziv proizvoda : Trupnja od rastezanja : Oxford Tkaninu + pamuk + čarobna traka Produktna boja : dužina 125cm / 495 g.

Product name:
Stretching Strap
Product material:
Oxford cloth + cotton + magic tape
Product color:
black
Product size:
length 125cm/49.21in width 13cm/5.12in
Product weight:
125g
Product packaging:
opp packaging 25*18*3cm/9.84*7.09*1.18in
Product List:
Stretching Strap*1:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a color difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Izbor kupca..