• Newbie
RJBJ lagana kamen za korekciju nogu korektor za držanje, podesiva remen za noge za O-noge, poboljšani tip vrsta i noćni dvostruki za odrasle izdržljivo jednostavan za ispravljanje 1213
zoom_in

RJBJ lagana kamen za korekciju nogu korektor za držanje, podesiva remen za noge za O-noge, poboljšani tip vrsta

KM 16.90

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od poliesterskih vlakana, mekan je, prozračan, elastičan, lako se proteže, ne deformira, ne pruža snažnu podršku, ne lagano uravnotežuju noge i ravnoteže masnoće Posebno je dizajniran za ispravljanje oblika nogu, poput lučnih nogu, nogu u obliku x i otvorenih nogu. Može vam pomoći da ispravite savijanje nogu uzrokovane lošim navikama. Noge oblikovane o oblikovanim nogama, vanjske osam nogu, lučne noge itd. Ergonomski dizajn omogućava bedrima da imaju različitu fizičku snagu. Zbog svog jedinstvenog dizajna, može se nositi samostalno od nogu bez ometanja hodanja. Omekšava i uravnotežene masti. Odmor na nozi efikasan je u vašem ugodnom vremenu i može se koristiti tokom dana i noći. Poboljšajte snagu ravnoteže i nogu tijekom proučavanja, gledajući televiziju, spavanje itd. Ako imate bilo kakvih pitanja - slobodno nas kontaktirajte kroz nas. Odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata, a ja ću vam poslužiti svesrdno!. Dobrodošli u našu skladištu za povjerenje našem poslu! Cilj je da potrošačima pruže najbolji kvalitet. Mekana, glatka polimerna vlakna mogu se lagano pritisnuti na balansiranje masti.U dodaci, može se koristiti dan i noć kako bi se poboljšala snaga i naziv za noge. Karakteristik korekcije nogu (dan i noć puni efekat) Specifikacija : L / M / SFUNCTION : 0 / x Korektor za kočenje noge na istom vremenu (bedra, koljena, teleta) lako ispravljaju prekrasne noge paket 2-5 sati dnevno Uključuje : 1 * Cilj korektora za korekciju nogu je pružanje kreativnih i inovativnih proizvoda, tako da svi mogu imati visokokvalitetni, vrhunski užitak; Zalažemo se da osiguramo da vam se sviđa vaša kupovina, pa ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, kontaktirajte nas i mi ćemo to učiniti za pružanje zadovoljavajućeg rješenja.

L/M/S:
Function:
0/X leg correction
Correct knee and foot at the same time:
Correction (thighs, knees, calves):
Easily correct beautiful legs 2-5 hours a day:
The package includes:
1 * Leg posture corrector:
Our goal is to provide creative and innovative products, so that everyone can have high-quality, high-end enjoyment; we are committed to ensuring that you like your purchase, so if you are not satisfied for any reason, please contact us and we will do it for you Provide a satisfactory solution :

Izbor kupca..