• Newbie
Ugplm trbušni valjak Dvostruki točak, AB Machine, Automatski povrat, žene Muškarci Gym Upotreba, oprema za vježbanje AB ROLER TOČINA
zoom_in

Ugplm trbušni valjak Dvostruki točak, AB Machine, Automatski povrat, žene Muškarci Gym Upotreba, oprema za

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Automatsko proljetno leđa : Naš kotač za vježbanje trbuha ima snažno tiho proljeće, automatski kočenje, zvuk, lako za kontrolu, savršeno za trening želučanog i osnovnog trenera Proširite kotač : Naš automin kotač u obliku proljeća je s dva kotača za oko 96 mm širine, širine, radne i ravne, ne listiće, lagane i pouzdane, odlične za dom, trening i izgradnju teretana i izgradnju tijela. Snažna podrška : Trbušni vježbač je sa simetričnim dizajnom, lučnom strukturom distribuirajući silu, sa klečećim jastukom, stabilnom i teškom dužnom, izvrsnim trenerom mišića. Abdominal Trening : Dvostruki kotač AB valjak savršen je za trening, ramena, prsa, trbuh, trbuh, leđa, stražnjicu, bedra, noge, donje udove itd. Predivan odabir poklona za obitelji i prijatelje. Sa telefonskim nosačem : Postoji i držač nosača telefona za ovaj profesionalni automatski opružni abdominalni kotač, dostupan za muziku dok trenirate. Automatsko proljetno leđa : Naš kotač za vježbanje trbuha ima snažno tiho proljeće, automatski kočenje, zvuk, lako za kontrolu, savršeno za trening želučanog i osnovnog trenera. Proširite kotač : Naš automin kotač u obliku proljeća je s dva kotača za oko 96 mm širine, širine, radne i ravne, ne listiće, lagane i pouzdane, odlične za dom, trening i izgradnju teretana i izgradnju tijela. Snažna podrška : Trbušni vježbač je sa simetričnim dizajnom, lučnom strukturom distribuirajući silu, sa klečećim jastukom, stabilnom i teškom dužnom, izvrsnim trenerom mišića. Abdominal Trening : Dvostruki kotač AB valjak savršen je za trening, ramena, prsa, trbuh, trbuh, leđa, stražnjicu, bedra, noge, donje udove itd. Predivan odabir poklona za obitelji i prijatelje. Sa telefonskim nosačem : Postoji i držač nosača telefona za ovaj profesionalni automatski opružni abdominalni kotač, dostupan za muziku dok trenirate. Opis : - Automatska leđa opruga : Naš kotač za vježbanje trbuha ima snažnu tihu oprugu, automatski kočenje, zvuk, lako za kontrolu, savršeno za trening želučanog i osnovnog trenera. - Proširite kotač : Naš automatski proljetni trbušni kotač je s dva kotača za oko 96 mm širine, širine, širine i ravne, ne listić, lagane i pouzdane, odlične za dom, treningu teretane i izgradnju tijela. - Snažna podrška : trbušni vježbač je sa simetričnim dizajnom, lučnom strukturom distribuira silu, sa klečećim jastučićem, stabilnom i teškom dužnom, izvrsnim trenerom mišića.

- Material:
Rubber
- Size:
9.6cmx24cmx15.2cmx35cm/3.78inchx9.45inchx5.98inchx13.78inch
Package Includes:
1 Abdominal Roller:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We greatly apreciating you for choosing our shop. Please check the details of our products in the description carefully before your purchase. Thanks!:

Izbor kupca..