• Newbie
2pcs Universal Gamepad Joystick Daljinski popravci Drift, PCB Materijal Izdržljiv 3D analogni stick Drift Fix Mod Controller Analogni stlica Popravak za popravke za PS4 PS5 Xbox Black
zoom_in

2pcs Universal Gamepad Joystick Daljinski popravci Drift, PCB Materijal Izdržljiv 3D analogni stick

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Savršena kompatibilna : Kontroler za igru ​​Kompatibilna za PS4, za PS5, za Xbox One, za Xbox serije S, za Xbox serije X kontroleri, ne za Xbox One Elite i za PS5 originalnu narančastu džojstiku Jedinstvena metoda : Game Pad Joystick Drift Repair Data za popravak je popravak kontrolera postavljanjem para podesivih dijelova na ploči kontrolera. Premium Materijal : Gamepad Joystick Popravak Drift Mod izrađen je od premium PCB materijala, koji je jak i izdržljiv, može se koristiti kontinuirano, a ne lako oštetiti, dugi život. Jednostavan rad : Jednom kada se instalira daska za popravku džojstičke džojstike, jednostavno koristite web mjesto za kalibraciju za izmjerenje diranja kontrolera i prilagodite mehanizam da biste ga vratili na mrtvu zaustavljanje. Sjajno igračko iskustvo : Kalibraciona ploča za kalibraciju igara pruža vam veliko igračko iskustvo, a ako se problem ponovi, možete uključiti kontroler i ponovo ga podesiti. Savršena kompatibilna : Kontroler za igru ​​Kompatibilna za PS4, za PS5, za Xbox One, za Xbox serije S, za Xbox serije X kontroleri, ne za Xbox One Elite i za PS5 originalnu narančastu džojstiku. Jedinstvena metoda : Game Pad Joystick Drift Repair Data za popravak je popravak kontrolera postavljanjem para podesivih dijelova na ploči kontrolera. Premium Materijal : Gamepad Joystick Popravak Drift Mod izrađen je od premium PCB materijala, koji je jak i izdržljiv, može se koristiti kontinuirano, a ne lako oštetiti, dugi život. Jednostavan rad : Jednom kada se instalira daska za popravku džojstičke džojstike, jednostavno koristite web mjesto za kalibraciju za izmjerenje diranja kontrolera i prilagodite mehanizam da biste ga vratili na mrtvu zaustavljanje. Sjajno igračko iskustvo : Kalibraciona ploča za kalibraciju igara pruža vam veliko igračko iskustvo, a ako se problem ponovi, možete uključiti kontroler i ponovo ga podesiti. Specifikacija : Vrsta predmeta : Game Pad Joystick Popravak Drift pansionmaterial : pcbsize : cca.08 INCOLOR : Uklapljiv : Kompatibilan za PS4, za PS5, za Xbox One, za Xbox Series S X kontroler (Ova ploča nije prikladna za Xbox One Elite Edition i za PS5 originalni narančasti džojstik. ) Kako se koristiti : Uklonite proizvod i koristite listu ITPackage : 2 x Gamepad Joystick Repair Repair boardnote : 1.

Item Type:
Gamepad Joystick Drift Repair Board
Material:
PCB
Size:
Approx. 1.9x1.8x0.2cm / 0.75x0.71x0.08in
Color:
Black
Applicable:
Compatible for PS4, for PS5, for XBOX ONE, for XBOX Series S X Controller (This board is not suitable for XBOX ONE Elite Edition and for PS5 original orange joystick.)
How to Use:
Remove the product and use it:
Package List:
2 x Gamepad Joystick Drift Repair Board:
Note:
1. This module requires welding equipment to complete and should not be attempted by non professionals.2. Please allow some error due to manual measurement.:

Izbor kupca..