• Newbie
Navrtka namještaja, šesterokutna utičnica drvena matica za obradu drveta za drveni namještaj
zoom_in

Navrtka namještaja, šesterokutna utičnica drvena matica za obradu drveta za drveni namještaj

KM 21.60

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ove umetne matice su napravljene od pocinkovanog ugljeničnog čelika velike količine za izdržljivost i zaštitu od rđe Postoje navrtke za uvijanje u različitim veličinama i uzimaju različite veličine zavrtnja koje možete izabrati za svoj projekat. Navrtke sa navojem imaju vanjski navoj i pogon sa šesterokutnom utičnicom i zašrafljene su ključem sa šesterokutnim ključem. Prethodno izbušena rupa mora biti duboka kao dužina navrtke Plus bilo koji deo zavrtnja koji se može zavrnuti pored kraja matice u radnom delu. Umetnite matice su povoljne preko matica za barel i T-matice, jer se mogu instalirati sa jedne strane radnog komada. Ove umetne matice su napravljene od pocinkovanog ugljeničnog čelika velike količine za izdržljivost i zaštitu od rđe. Postoje navrtke za uvijanje u različitim veličinama i uzimaju različite veličine zavrtnja koje možete izabrati za svoj projekat. Navrtke sa navojem imaju vanjski navoj i pogon sa šesterokutnom utičnicom i zašrafljene su ključem sa šesterokutnim ključem. Prethodno izbušena rupa mora biti duboka kao dužina navrtke Plus bilo koji deo zavrtnja koji se može zavrnuti pored kraja matice u radnom delu. Umetnite matice su povoljne preko matica za barel i T-matice, jer se mogu instalirati sa jedne strane radnog komada. Ove umetne matice su napravljene od pocinkovanog ugljeničnog čelika velike količine za izdržljivost i zaštitu od rđe2. Navrtke sa navojem imaju vanjski navoj i pogon sa šesterokutnom utičnicom i zašrafljene su ključem sa šesterokutnim ključom3. Umetnite matice su povoljne preko matica za barel i T-matica, jer se mogu postaviti sa jedne strane radne stranice4. Postoje navrtke za uvijanje u različitim veličinama i uzimaju različite veličine zavrtnja koje možete izabrati za svoj projekt5. Prethodno izbušena rupa mora biti duboka kao dužina navrtke Plus bilo koji dio zavrtnja koji se može zavrnuti pored kraja matice u radnim dijelovima specifikacija : Opis : navrtka za umetak pruža navojnu utičnicu za drveni radni komad, slično zidnom sidru. Ove umetnute matice umetnute su u prethodno izbušenu rupu uvrtanjem, u tom slučaju vanjske izbočine zagrizu drvo, sprečavajući da se matica ili okrene ili izvuče.Karakteristike : ove umetne matice su napravljene od pocinkovanog ugljeničnog čelika velike količine za izdržljivost i zaštitu od rđe.

Description:
An insert nut provides a threaded socket for a wooden workpiece, similar to a wall anchor. These insert nuts are inserted into a pre-drilled hole by screw in, in that case the external protrusions bite into the wood, preventing the nut from either turning or pulling out.:
Features:
These insert nuts are made from high quantity zinc plated carbon steel for durability and rust protection. :
Screw-in insert nuts have an external thread and hex socket drive and are screwed in with a hex key wrench. :
Insert nuts are advantageous over barrel nuts and T-nuts, because they can be installed from one side of the workpiece. :
There are screw-in insert nuts in different sizes and take different screw sizes that you can choose for your project. :
The pre-drilled hole must be as deep as the length of the insert nut plus any portion of the bolt that may be screwed past the end of the nut in the work piece.:
Specifications:
Material:
Zinc plated carbon steel
Type:
Hex socket screw-in
Thread Type (pitch):
Coarse thread
Size and Quantity(Optional):
M6*10mm 20pcs :
M6*13mm 20pcs :
M6*15mm 20pcs:
M6*17mm 20pcs:
M6*20mm 20pcs:
M6*25mm 20pcs :
M8*13mm 20pcs:
M8*15mm 20pcs:
M8*17mm 20pcs:
M8*20mm 20pcs:
M8*25mm :

Izbor kupca..