• Newbie
Mynt gel paket leda za višekratnu upotrebu sa velikom veličinom od 21 x13 i 2 podesive trake za povrede koljena ramena, leđa struka, noge koljena, gel Ice Heat Packs za izgradnju tijela i nakon vježbe
zoom_in

Mynt gel paket leda za višekratnu upotrebu sa velikom veličinom od 21 x13 i 2 podesive trake za povrede

KM 25.40

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

1 veliko pakovanje leda od 21" x13 " za višekratnu upotrebu (nebesko plava /tamnoplava) 2 podesive trake sa čičak trakom. 1 izuzetna Vanjska torba za pakovanje. Gel za punjenje pakovanja leda je oko 2,64 lbs, a maksimalna težina koju može podnijeti je 220 lbs. Specifikacija za hlađenje : preporučuje se trideset minuta hlađenja. Pakovanje leda se može stalno hladiti, ali na minus 18 stepeni počeće da se smrzava za oko četiri sata(0°F /-18℃). Specifikacija grijanja : prije svega, koristite mikrovalnu pećnicu na srednje jakoj vatri 20 sekundi, ako ne dostigne željenu temperaturu, može se podgrijati 10 sekundi, ako i dalje ne dostigne očekivanu temperaturu nakon vađenja, može se nastaviti zagrijavati 10 sekundi, a zatim redom ciklus zagrijavanja (u tom periodu proizvod treba izvaditi iz mikrovalne pećnice i proizvod ne smije biti vruć, može se zagrijavati dva ili tri puta, ako ne vadi mikrovalnu pećnicu, kontinuirano grijanje je zabranjeno). Zabrana upotrebe ako je površina proizvoda oštećena ili gel curi. Dvostruka hladna / Toplotna terapija : ovaj paket leda pruža i hladnu i toplu kompresiju, što ga čini savršenim za ublažavanje bolova i umora mišića. Koristite ga za smirivanje migrene, povreda ramena i koljena i tako dalje, ili kao uređaj za hlađenje/grijanje koji vam pomaže u regulaciji tjelesne temperature tokom cijele godine. Pokrivenost veće veličine i dugotrajniji : paket leda je 13*21 inča koji pokriva cijelo pogođeno područje od vrata do gležnja. Hlađenje / zagrijavanje pakovanja leda postiže se gelom unutar njega. Koristite ga do 1 sat nakon samo 30 minuta zamrzavanja, jer je pakovanje leda sa gelom od 2,64 lbs dovoljno da ostane hladno. Jedan odgovara svima i za višekratnu upotrebu : ovaj paket leda je dizajniran za 2 podesive trake, što ga čini pogodnim za ljude različitih oblika tijela i dijelova. Bilo da vam je potreban za povredu, nakon treninga ili za ublažavanje svakodnevnih bolova, ovaj proizvod će savršeno zadovoljiti vaše potrebe jer je za višekratnu upotrebu. Proof leak&Fleksibilno : ozbiljno shvatamo zdravlje korisnika i koristimo samo visokokvalitetne materijale i tehnologiju kompresije kako bismo osigurali kvalitet proizvoda. Naša podloga za LED ima dvostruko zatvorene i zašivene ivice kako bi se sprečilo curenje gela, u kombinaciji sa materijalima visoke fleksibilnosti, što mu omogućava da ostane fleksibilan čak i nakon 3 sata na niskim temperaturama do 0 stepeni F (-18 stepeni).

Thirty minutes of refrigeration is recommended. Ice pack can be refrigerated all the time, but at minus 18 degrees it will start to freeze in about four hours(0°F /-18℃). :

Izbor kupca..