• Newbie
KH66ZKY Advanced Fistula Ostomy Model sestrinstva - Manikin nastavni model - ileostomija Kolostomijska medicinska sredstva za obrazovanje o obrazovanju
zoom_in

KH66ZKY Advanced Fistula Ostomy Model sestrinstva - Manikin nastavni model - ileostomija Kolostomijska

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od polimerskog silikagelskog gela i PVC materijala, a super simulirani dodir osjeća se, ne iritantan kemijski ukus, tekstura je mekana i dodir je stvaran Model sestrinki za medicinske sestre pripravnika izgleda kao što je real stvar.brand novi model za obuku o sestrinstvu, potpuno opremljene osnovne škole za medicinske škole, bolnice, medicinske ustanove itd. Stoma od mekih materijala, može postići najrealniji dodir, ileum stoma Hranjenje se može prakticirati. Stolostomijsku stomu se može provesti nakon širenja prakse, vježbati navodnjavanje kolostomije, ugradbene stolice i prakse zagre. Izgrađen prema stvarnoj strukturi tijela, visokom simulacijom i ponašanju kao u pravom tijelu. Potpuni set modela za demonstriranje različitih normalnih i nenormalnih scena za lako gledanje i podučavanje. Modeli znače da više ne trebate ljudski pacijent za rad sa. Ovaj medicinski model savršen je za obuku i podučavanje, potrebne bolnice, medicinski fakultet, istraživački centar i PVC materijal, te super simulirani dodir Osjećam, ne iritantan kemijski ukus, tekstura je mekana i dodir je stvaran. Model sestrinki za medicinske sestre pripravnika izgleda kao što je real stvar.brand novi model za obuku o sestrinstvu, potpuno opremljene osnovne škole za medicinske škole, bolnice, medicinske ustanove itd. Stoma od mekih materijala, može postići najrealniji dodir, ileum stoma Hranjenje se može prakticirati. Stolostomijsku stomu se može provesti nakon širenja prakse, vježbati navodnjavanje kolostomije, ugradbene stolice i prakse zagre. Izgrađen prema stvarnoj strukturi tijela, visokom simulacijom i ponašanju kao u pravom tijelu. Potpuni set modela za demonstriranje različitih normalnih i nenormalnih scena za lako gledanje i podučavanje. Modeli znači da više ne trebate ljudski pacijent za rad. Ovaj medicinski model savršen je za obuku i podučavanje, potrebne bolnice, medicinski fakultet, istraživalo je dolje karoserijsku strukturu odrasle osobe, do struka, do struka do gornje trećine bedara; može se postaviti u uspravni položaj ili lijevi bočni položaj. ★ Dizajn kolostomije i ilealne fistule je vrlo precizan i živopisni, pružajući studentima sa stvarnim okruženjem za obuku. Praksa ispiranja, ugradnja sestrinskih gnoja i prakse gnoja.

Product Name:
fistula ostomy nursing model
Product weight:
5kg
Product material:
PVC environmental protection material
Basic features:
ileal fistula can be used for tube feeding practice
Note:
★Please allow little color difference due to different display or light environment.:
★Because it is a manual measurement, the product size has a small range error, please refer to the actual product, please understand.:

Izbor kupca..