• Newbie
Kristalni vjenčani lanci za vjenčane glave, boemski dijamantski nakit za glavu s dijamantskim nakitom za glavu s kapljicama zračni ukras za žene djevojke
zoom_in

Kristalni vjenčani lanci za vjenčane glave, boemski dijamantski nakit za glavu s dijamantskim

KM 3.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

1 Materijal : lanac za vjenčanje za vjenčanje izrađen je od legure i perli. Dužina lanaca za glavu : približno 19,6 inča (50m). Odgovarajuća veličina za ljude različitih veličina glave, korisna i praktična. Jedna veličina odgovara većini. Odlična dodatna oprema za kosu za žene i djevojke koje nose u svakodnevnom životu. Specijalni cvetni dizajn : cvetni nakit za glavu je dizajniran u dvostruke lance, mnogi legirani cvetovi i dijamanti su jaki zajedno, a centar ima privezak, koji je veoma lep.Prilika : kristalni lanac za glavu savršen je za svakodnevno nošenje ili posebne prilike kao što su plijevljenje, plesna zabava, Festival, zaruke, večernja zabava, fotografija, plaža na moru, kostim, rođendan, Noć vještica, Dan zaljubljenih, Božić, Majčin dan ili pokloni za godišnjicu. Specifikacija : Materijal : Vještački Dijamant, Akrilna Perla, Tkanina, Elastika; Boja : Zlato. Dužina lanaca za glavu : približno 19,6 inča (50 cm) široka primjena : vjenčani lanac za vjenčanje može se nositi na čelu. Savršeno za zabave, rođendane, plesove, vjenčanja, fotografije, maturu ili svakodnevni život. Paket uključuje : 1 Paket * Bridal vjenčanje glava obavijest lanac : 1.Ručno pranje, molimo vas da ga ne sušite sušilicom.Molimo dozvolite grešku mjerenja od oko 1-2 cm.Zbog različitih prikaza, stvarna boja može se neznatno razlikovati od slike.

Material:
Rhinestone, Acrylic Bead, Cloth, Elastic;
Color:
Gold.
Head Chains length:
Approx 19.6inches (50cm)
Widely Application:
Bridal Wedding Head Chain can be worn on your forehead. Perfect for parties, birthdays, dances, weddings, photos, prom or daily life. :
Package include:
1 Pack * Bridal Wedding Head Chain :
Notice:
1.Hand-wash, please do not dry it with dryer. :
2.Please allow about 1-2 cm measurement error. :
3.Because of the different displays, actual color may vary slightly from image. :

Izbor kupca..