• Newbie
KDLY Vintage crna mačka kafa Poster više Espresso manje Depresso zidni znak novost metalni Limeni znak Home Vintage Art Decor Iron Painting 8X12 Inch
zoom_in

KDLY Vintage crna mačka kafa Poster više Espresso manje Depresso zidni znak novost metalni Limeni znak

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Veličina : 8 inča x 12 inča (oko 20x30 cm) Dekor koji se lako kači : četiri ugla ovih delikatnih metalnih limenih znakova su prethodno izbušena i mogu se pričvrstiti užetom/ekserima/superlepkom gde god želite da ukrasite. Klasični VINTAGE dekor : ovi Retro kolekcionarski Limeni znakovi zabavni su i atraktivni ukras za vaš dom, ured, Bar, Restoran, spavaonicu, mušku pećinu ili garažu!. Radi sigurnosti : ivice svakog limenog znaka pažljivo su osmišljene tako da ivice budu glatke i glatke bez povrede ruku. Odlična ideja za poklon-ovaj smiješni limeni znak bit će odličan poklon prijateljima i porodici. Zidni dekor koji će se lijepo prikazati u kuhinji, baru, blagovaonici ili dnevnom boravku. Veličina : 8 inča x 12 inča (oko 20x30 cm). Dekor koji se lako kači : četiri ugla ovih delikatnih metalnih limenih znakova su prethodno izbušena i mogu se pričvrstiti užetom/ekserima/superlepkom gde god želite da ukrasite. Klasični VINTAGE dekor : ovi Retro kolekcionarski Limeni znakovi zabavni su i atraktivni ukras za vaš dom, ured, Bar, Restoran, spavaonicu, mušku pećinu ili garažu!. Radi sigurnosti : ivice svakog limenog znaka pažljivo su osmišljene tako da ivice budu glatke i glatke bez povrede ruku. Odlična ideja za poklon-ovaj smiješni limeni znak bit će odličan poklon prijateljima i porodici. Zidni dekor koji će se lijepo prikazati u kuhinji, baru, blagovaonici ili dnevnom boravku. Kreativan, Jednostavan I Moderan Retro Design.It Može Se Postaviti Na Radnu Ploču Ili Okačiti Na Zid.Ovi Univerzalni I Izdržljivi Limeni Znakovi Su Otporni Na Vremenske Uvjete I Vodootporni, Lako Se Čiste I Ne Blijede.Ovaj Staromodni Metalni Limeni Znak Pogodan Je Za Mnoga Mjesta, Kao Što Su Barovi, Kafići, Restorani, Bilijar Sobe, Hoteli, Klubovi Zidna Dekoracija, Stvarajući Jednostavnu I Elegantnu Atmosferu.Specifikacija : Boja : Kao Što Je Prikazano Na Slici.Materijal : Kalaj / Metal.Veličina : 20 * 30cm Paket uključuje : Retro metalni Limeni znak * 1savršen poklon : ovi zabavni, Retro i stilski logotipi savršen su poklon za gotovo svaku priliku.Napomena : Čini Se Da Neke Slike Imaju Zarđali Efekat. Štampane Su, Nisu Baš Zarđale. Boja Može Biti Malo Drugačija Zbog Uticaja Svetlosti.Ako Vam Se Sviđa Ovaj Metalni Znak, Kliknite Na Korpu Za Kupovinu Sada.

Color:
As Shown In The Picture.
Material:
Tin/Metal.
Size:
20 * 30cm
The Package Includes:
Retro Metal Tin Sign * 1:
The Perfect Gift:
These Fun, Retro And Stylish Logos Are The Perfect Gift For Almost Any Occasion.:
Note:
Some Paintings Seem To Have A Rusty Effect. They Are Printed, Not Really Rusty. The Color May Be Slightly Different Due To The Influence Of Light.:
If You Like This Metal Sign, Please Click The Shopping Cart Now. :
Believe Me, You Will Be Deeply Attracted By Him! :

Izbor kupca..