• Newbie
UEIDOSB 90Degree, pomoćni mocik u obliku slova L 120x120mm kvadratni klip koji otporan na koroziju, otporni na koroziju Kašike
zoom_in

UEIDOSB 90Degree, pomoćni mocik u obliku slova L 120x120mm kvadratni klip koji otporan na koroziju,

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Široko korišteno : Može se koristiti kao stezni uređaj za ugaoni spojevi Savršeno za poravnavanje, zakucanje, obradu drveta, zavarivanja, vijaka, izrada ormara, okvira za kutije i slike. Materijal i anodizirani tretman aluminijumske legure, visoka tvrdoća, otporna na hrđu, ne-korozivna, stalna upotreba. Pravi pravi uglovi za unutarnje i vanjske kvadrate. Pozitovanje i lampirano za izravnost i paralelizam. Ovaj precizni stezni kvadrat dizajniran je za pričvršćivanje na kutije, okvire itd. Da bi se pomoglo u kvadratu tijekom ljepila gore. Ovaj pozicioniranje pravnog ugla ima dva ex-TRA slota. Sa metričkim i inčnim vagama.actuory kalibracija, jednostavan rad, nije lako oštetiti krhke ivice za rezanje. Široko korišteno : Može se koristiti kao stezni uređaj za ugaoni spojevi. Savršeno za poravnavanje, zakucanje, obradu drveta, zavarivanja, vijaka, izrada ormara, okvira za kutije i slike. Materijal i anodizirani tretman aluminijumske legure, visoka tvrdoća, otporna na hrđu, ne-korozivna, stalna upotreba. Pravi pravi uglovi za unutarnje i vanjske kvadrate. Pozitovanje i lampirano za izravnost i paralelizam. Ovaj precizni stezni kvadrat dizajniran je za pričvršćivanje na kutije, okvire itd. Da bi se pomoglo u kvadratu tijekom ljepila gore. Ovaj pozicioniranje pravnog ugla ima dva ex-TRA slota. Sa metričkim i inčnim vagama.actuory kalibracija, jednostavan rad, nije lako oštetiti krhke ivice za rezanje. Široko korišteno : Može se koristiti kao stezni uređaj za ugaoni spojevi. Savršeno za usklađivanje, zavarivanje, zavarivanje, vijčanje, stvaranje ormara, okvira i slike. Materijal i anodizirani legura, visoka tvrdoća, nepropusno, ne-korozivna, stalna upotreba.Trea za unutarnje i vanjske kvadrate. i lapljeni za izravnost i paralelizam. To je precizan stezni kvadrat dizajniran za kutije, okvire itd. Da bi se pomoglo u kvadratu tijekom ljepila. Ovaj bivši ugao ima dva ex-TRA mjesta. sa metričkim i inčnim vagama. , jednostavan rad, nije lako oštetiti krhke rezne ivice. [Naziv proizvoda] : 90 studija Jednostavan blok za pozicioniranje [materijal] : aluminijumske legure [značajke] : preciznoj razini i jednostavan rad za učvršćivanje za obradu drveta sa 90 ° pravi ugao Clamp Page uključen : 1 * nosač Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

[Product name]:
90 degree right angle positioning block
[Material]:
Aluminum alloy
[Features]:
Accurate scale and easy operation
[Use]:
Fixing fixture for woodworking jigsaw with 90° right angle clamp
Package Included:
1*Protractor :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Easy to use. durable. :

Izbor kupca..