• Newbie
Pull Start Starter za trzanje, Aluminijska legura lako povlačenje za pokretanje motocikla ručno povlačenje kabla za užad užad Starter DIY modificirani dijelovi univerzalni za ATV 49cc Mini džepni bicikl za prljavštinu
zoom_in

Pull Start Starter za trzanje, Aluminijska legura lako povlačenje za pokretanje motocikla ručno povlačenje kabla

KM 7.64

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Izdržljiv i čvrst fleksibilan】 - ovaj ručni mini starter deo je napravljen od visokokvalitetnog lakog aluminijumskog legiranog materijala i čvrstog fleksibilnog najlonskog pletenog užeta, visoke otpornosti na habanje, protiv rđe i super svetlosti, kao i čvrst; uže je prilično čvrsto i fleksibilno, može odoljeti jakoj vučnoj sili, nije lako slomiti, visok kvalitet za izdržljiv i dug vijek trajanja 【Visoke performanse】 - usvajanjem pametnog šupljeg dizajna poklopca, ovaj univerzalni ručni starter za trzanje ne samo da može spriječiti da šljunak uđe u brzinu i zaglavi se, već može i dopustiti da vjetar uđe da ohladi brzinu sprečavajući zagrijavanje mašine; dvostruko osiguranje za najsigurniju upotrebu sa pokretačem za Mini džep. 【Lako povlačenje】 - osim vrhunskog najlonskog pletenog užeta koje vam može pomoći da lako povučete starter, ovaj ručni start starter takođe usvaja dizajn pokretanja trzaja koji može maksimalno prenijeti silu vučenja u kinetičku energiju i ubrzati proces pokretanja motora; vrlo visoka efikasnost. 【Univerzalna veličina za široku upotrebu】 - veličina ovog aluminijskog legure ručnog vučnog užeta za pokretanje trzanja je oko 14,2 x 9,5 cm, pogodna za većinu mini motocikala kao što su ATV, džepni bicikl od 49 CC, motocikl, motocikl na 4 točka; super praktično za upotrebu. 【Zadovoljavajuća garancija】 - naš Start Start Start je potpuno nov i sigurno će ispuniti vaš zahtjev, ali ako imate bilo kakvih problema s njima, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo ih riješiti za vas u bilo kojem trenutku, nema potrebe brinite o problemima s povratom ili povratom. Dolazi sa stanovanjem. Dolazi sa stanovanjem. Opis : Ako ste ljubitelji mini motocikala ili volite modificirati svoj jedinstveni motocikl i tražite kvalitetan funkcionalni ručni startni dio, onda ovaj ne smijete propustiti! Ovaj mini starter od legure napravljen je od vrhunske legure aluminijuma i čvrstog fleksibilnog najlonskog pletenog užeta , sa pametnim elegantnim šupljim dizajnom i idealnom veličinom, biće odličan izbor ako vam je potreban starter za povlačenje. Može se koristiti za većinu džepnih bicikala od 49cc, mini motora i tako dalje. Ne propustite! Karakteristike : 1.Lagano aluminijsko i čvrsto Fleksibilno najlonsko pleteno uže, visokog kvaliteta za izdržljiv i dug vijek trajanja.

Material:
Aluminum
Color:
Silver/Black
Size:
14.2 x 9.5cm / 5.6 x 3.7in
Package Weight:
222g Silver/330g Black
Quantity:
1pc
Fitments:
Fits most 49cc pocket bikes, minimoto, etc
Package included:
1*Pull Starter/1*Easy Puller Starter(Optional):
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..