• Newbie
Letkingok Ručni grafički otvor za rezanje papira Grafički bušenje Die kružni rezač Višenamjenski listovi rezač za rezanje magara 25-58mm
zoom_in

Letkingok Ručni grafički otvor za rezanje papira Grafički bušenje Die kružni rezač Višenamjenski listovi rezač

KM 67.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Radna ručka : udoban zahvat, zadebljani štap od nehrđajućeg čelika, čvrst i izdržljiv i dugotrajan život Oštro nož za rezanje : rez je gladak i ravan, bez zavoja, a može se u jednom trenutku može rezati, što je zgodno i brzo. Materijal legure aluminija : lagani materijal, niski troškovi prevoza, mali utjecaj na okoliš, a nije lako hrđati. Jednostavan rad : Stavite papir u ivicu noža, a izaći će čim ručka pritisne krug, možete istovremeno staviti više listova papira. Izdržljiv : Glava rezača je oštar kako bi se osigurala da stroj radi normalno dugo vremena. Operativna stabilnost je izuzetno visoka. Ručni grafički otvor za rezač grafički otvor die kružni rezač višenamjenski listovi za rezanje gumba Specifikacija : naziv proizvoda : ručni materijal : aluminijumski rezanje rezanja : 25-58mm (neobavezno) Težina : 4kg 1. Radna ručka : Udoban prianjanje, zadebljani štap od nehrđajućeg čelika, čvrst i izdržljiv i dug radni vijek. Oštro nož za rezanje : rez je gladak i ravan, bez bujna, a može se u jednom trenutku rezati, što je zgodno i brzo. Materijal od legure aluminija : lagani materijal, niski troškovi prevoza, mali utjecaj na okoliš, a nije lako hrđati. Jednostavan rad : Stavite papir u ivicu noža, a izaći će čim ručka pritisne krug, možete istovremeno staviti više listova papira. Izdržljiv : Glava rezača je oštar kako bi se osiguralo da mašina funkcionira normalno dugo. Operativna stabilnost je izuzetno visoka. Pakovanje uključujući : 1 x BADGE mašinski okrugli rezač.

Product name:
Badge machine round cutter
Drive:
Manual
Material:
aluminum alloy
Cutting diameter:
25-58MM (optional)
Weight:
4KG
1. Operating handle:
comfortable grip, thickened stainless steel rod, sturdy and durable, and long service life.
2. Sharp cutting knife:
The cut is smooth and flat, without burrs, and it can be cut in place at one time, which is convenient and quick.
3. Aluminum alloy material:
Lightweight material, low transportation cost, little environmental impact, and not easy to rust.
4. Simple operation:
put the paper in the knife edge, and it will come out as soon as the handle presses a circle, you can put multiple sheets of paper at the same time.
5. Durable:
The cutter head is sharp to ensure the machine works normally for a long time. Operational stability is extremely high.
Package Including:
1 x Badge machine round cutter :

Izbor kupca..