• Newbie
6kom/Set viljuške za večeru sa Fondueom za roštilj, desertni Fondue viljuške za lonce od čokoladnog sira od nerđajućeg čelika za hranu, voćni roštilj meso kuhinjski alat
zoom_in

6kom/Set viljuške za večeru sa Fondueom za roštilj, desertni Fondue viljuške za lonce od čokoladnog

KM 3.84

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Visok kvalitet : ovi set viljuški je napravljen od nerđajućeg čelika igle su otporne na toplotu, otporne na rđu i neotrovne otporan na koroziju i izdržljiv u upotrebi. Visok kvalitet : ovi set viljuški je napravljen od nerđajućeg čelika igle su otporne na toplotu, otporne na rđu i neotrovne. otporan na koroziju i izdržljiv u upotrebi. Pogodno : osnovno posuđe za fondue, pogodno za umakanje voća u topljeni sir ili čokoladu. Duga drška : duga viljuška je jaka i dobro napravljena sa ručkom koja jednostavno udobno pristaje držeći je na dlanu, izbegava opekotine. Šareni dizajn : šareni dizajn pomoći će vam da razlikujete viljuške između korisnika bez zabuna. Lako za čišćenje i višekratnu upotrebu. Primjena : sa ovim viljuškama za fondue možete sami napraviti fondu od sira, čokoladnu fontanu kod kuće. Dovoljno su čvrsti bez brige da vam hrana otpada. Pogodno za kućnu kuhinju i komercijalnu upotrebu. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo Materijal : Nerđajući čelik Boja : srebro dužina : cca.45 u težini : cca.2 Oz lista paketa : 6 * Fondue viljuške napomena : 1. Molimo dozvolite grešku 0 - 2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Length:
approx. 24cm / 9.45in
Weight:
approx. 92g / 3.2oz
Package List:
6 * Fondue Forks:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..