• Newbie
GSDNV željezni držač četkica za zube Zidna četkica za zube četkica za zube za zube za zaustavljanje stalak za skladištenje Organistarskih polica za badracar organizator
zoom_in

GSDNV željezni držač četkica za zube Zidna četkica za zube četkica za zube za zube za zaustavljanje

KM 36.60

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

* Idealno za držanje četkica za zube, britvice, čaše i ostale dodatke u kupaonici * I u kuhinji, držeći posebne posude, kuhinjski pribor itd. * Može se zalijepiti na zid ili bilo koje mjesto gdje je površina ravna i suha, bez perforacije, bez perfora, bez perfora. * Napravljen od metala, izdržljiv. * Kupatilo za skladištenje, mali otisak, veliki kapacitet, jednostavan za spremanje, uštedite prostor prilikom organiziranja kuhinjskih pribora. * Idealno za držanje četkica za zube, čaše i ostale dodatke u kupaonici * i u kuhinji, držeći posebne posude, kuhinjski pribor itd. * Može se zalijepiti na zid ili bilo koje mjesto na kojem je površina ravna i suha, bez Perforacija, bezopasna do zida * izrađena od metala, izdržljive * stalak za skladištenje kupaonice, mali otisak, veliki kapacitet, jednostavan za pohranu, uštedite prostor prilikom organiziranja kuhinjskog pribora Precifikacije : materijal : irondimenzije : 21,5x7,5x10,5 cm 8,46x2,95x4. Želim vam dobro raspoloženje svaki dan! Razumno skladištenje, pozdravite se za neusmjeravanje lako za pečenje temperature, glatko, bez bujke i ne blede.

Material:
Iron
Dimensions:
21.5x7.5x10.5 cm 8.46x2.95x4.13 inches
Weight:
365g
Colors:
White, Black
Package contains:
1 *storage shelf
Please contact us in time if you encounter any problems when you receive the goods, we will answer you as soon as possible! I wish you a good mood every day!:
Reasonable storage, say goodbye to messy:
High-temperature baking varnish, smooth, no burrs, and no fading :

Izbor kupca..