• Newbie
-Elf, ručnik prostor aluminijski bijeli crni dvoslojni jednolog s poljem kuhinje kupatilo multifunkcionalni zidni viseći ručnik ručnik za kupatilo za kupatilo za kadu / c
zoom_in

-Elf, ručnik prostor aluminijski bijeli crni dvoslojni jednolog s poljem kuhinje kupatilo

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata Materijali, ručničarski bar izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala, ima odličnu adheziju, zaobljene uglove i štedi prostor. Višenamjenski spremište, nosivost; y i ekološki prihvatljivi materijali, izvrsna izrada, otporna na vlagu i otporan na vlagu i mogu biti izdržljivi u vlažnim sredinama. Modni dizajn, jednostavan modni, velikodušan i elegantan, pogodan za sve stilove ukrasa i poboljšati kvalitetu života. Stalak za peškire može uštedjeti prostor i učinkovito spakovati. To može biti dobar pomagač za vaše kupatilo, kuhinju, toalet i kupatilo. je prvi izbor za svaku porodicu!. Nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata. Materijali, ručničarski bar izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala, ima odličnu adheziju, zaobljene uglove i štedi prostor. Višenamjenski spremište, nosivost; y i ekološki prihvatljivi materijali, izvrsna izrada, otporna na vlagu i otporan na vlagu i mogu biti izdržljivi u vlažnim sredinama. Modni dizajn, jednostavan modni, velikodušan i elegantan, pogodan za sve stilove ukrasa i poboljšati kvalitetu života. Stalak za peškire može uštedjeti prostor i učinkovito spakovati. To može biti dobar pomagač za vaše kupatilo, kuhinju, toalet i kupatilo. je prvi izbor za svaku porodicu!. Dobrodošli u malu radnju sretni smo što vam služimo. Kategorija proizvoda : Kupaone ručnike; Materijal : prostorni aluminij; površinski tretman : anodna oksidacija; metoda instalacije : perforirana instalacija ili ugradnja noktiju nije uključena); specifikacija : dvostruki sloj, jedno pol, s policama; Dužina : 60cm; Boje : Bijelo, crno; Zašto odabrati naše ručnike i jednostavne oblike, svježe boje. Jednostavan dizajn i pojednostavljeni izgled postat će vrhunac vašeg domaćeg ukrasa. Nešto, sigurno i ne boli ruke, nema buke, dobre ruke, kako biste ga mogli ugodnije koristiti. Molimo vas da ga upotrijebite ugodnije. Molimo vas da se u ručnom mjerenju možete upotrijebiti. Molimo vas da ga upotrijebite ugodnije. Molimo vas da se u ručnom mjerenju koristite Data.Due za razliku u prikazu monitora, stvarna boja može biti malo drugačija od slike.

Double Layer, Single Pole, with Shelf;:
Length:
60Cm;
Colors:
White, Black;
Why Choose Our Towel Rack:
Elegant and Simple Shapes, Fresh Colors. Simple Design and Streamlined Appearance Will Become the Highlight of Your Home Decoration.:
Tough and Thick, Safe and Not Hurting Hands, No Burrs, Good Hand Feeling, So That You Can Use It More Comfortably.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1. (Does Not Include Nail-Free Glue)

Izbor kupca..