• Newbie
LLLY 2x kožna kutija za tkivo, kutija za lice, moderna kutija za odlaganje ulblista, kutija za ručnik za automobile, automobil PU koža
zoom_in

LLLY 2x kožna kutija za tkivo, kutija za lice, moderna kutija za odlaganje ulblista, kutija za ručnik za automobile,

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od leathematerial, vodootporan, otporan na mrlje i lako se čisti Pogodno za sve marke rolne papira obično se nalaze na tržištu. PU koža je i lijepa i praktična. Vizualno umjetnički izgled, vodootporan i jednostavan za čišćenje, jednostavno, izdržljivo. Primjenjiva mjesta : dnevni boravak, spavaća soba, ured, hotel itd. Izrađen je od leathematerial, vodootpornog, otporan na mrlje i lako čišćenje. Pogodno za sve marke rolne papira obično se nalaze na tržištu. PU koža je i lijepa i praktična. Vizualno umjetnički izgled, vodootporan i jednostavan za čišćenje, jednostavno, izdržljivo. Primjenjiva mjesta : dnevni boravak, spavaća soba, ured, hotel itd. Opis : Izrađen od leathematerial, vodootporan, otporan na mrlje i lako čišćenje. Za sve marke kožne kože obično su prekrasno i praktično. Vizualno umjetnički izgled, vodootporan i jednostavan za čišćenje, jednostavna, izdržljiva mjesta : dnevni boravak, spavaća soba, ured, hotel, etc.Specifikacija : boja : crna Materijal : koža + tkiva na drva Boxnote : Zbog drugog monitora I svjetlosni učinak, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite da se mjerno odstupanje od 1-3cm.due za različite postavke rasvjete i zaslona, ​​boja stavka može biti malo drugačija od slike. Dozvoli za male razlike u mjerenjima.

Colour:
Black
Material:
leather + wood
Package Contents:
2 x Car tissue box
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Izbor kupca..