• Newbie
Messenger torba akrilni predložak, 7pcs Clear Akril torba na ramenu uzorak kalup šablona kože za obrtnog predloška Akrilni uzorak Messenger torba Model za rezanje za početnike
zoom_in

Messenger torba akrilni predložak, 7pcs Clear Akril torba na ramenu uzorak kalup šablona kože za obrtnog

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

10pcs Akrilni vilejt set šablona - Paket uključen 10 različitih oblika kožnih predloška zadovoljavaju vaše različite potrebe za dizajnom torbe Ovaj predložak je precizan laserski rez izdržljiv alat. Pogodno za bilo koji lični plet od pletenja ili profesionalnog kože. Pribor za pravljenje poruka - obrazac predloška je jasan, a rezna udaljenost je tačna, prikladna za upotrebu. Koristi se za pravljenje glasnika, jednostavna za rukovanje, praktični kožni diy alati. Kožni predlošci za glasničku torbu - kožni kalup uzorka mogu napraviti glasničku torbu, što je poseban poklon za sebe. Pogodno za bilo koji lični pletity ili profesionalac. Prijedlozi za upotrebu - za neke kože koje prerađuju posebni zanati, Cortex se ne može označiti sa AWL-om, tako da ga treba izrezati sa udarcima olovke za ponovno punjenje srebra. Tvrda koža, poput povrća, preporučuje se rezati s awlom duž uzorka ili direktno rezati kožnim nožem. Dobro pakovan - - akrilni predložak kože na površini ima zaštitni film na površini, tako da nije lako ogrebotina. Zaštitni film se lako odvaja kada ga koristite, najvišim optičkim kvalitetom, najvišim dugoročnim stresnim dizajnom, superiorni sposobnost vremena. 10pcs Akrilni vilejt set šablona - Paket uključen 10 različitih oblika kožnih predloška zadovoljavaju vaše različite potrebe za dizajnom torbi. Ovaj predložak je precizan laserski rez izdržljiv alat. Pogodno za bilo koji lični plet od pletenja ili profesionalnog kože. Pribor za pravljenje poruka - obrazac predloška je jasan, a rezna udaljenost je tačna, prikladna za upotrebu. Koristi se za pravljenje glasnika, jednostavna za rukovanje, praktični kožni diy alati. Kožni predlošci za glasničku torbu - kožni kalup uzorka mogu napraviti glasničku torbu, što je poseban poklon za sebe. Pogodno za bilo koji lični pletity ili profesionalac. Prijedlozi za upotrebu - za neke kože koje prerađuju posebni zanati, Cortex se ne može označiti sa AWL-om, tako da ga treba izrezati sa udarcima olovke za ponovno punjenje srebra. Tvrda koža, poput povrća, preporučuje se rezati s awlom duž uzorka ili direktno rezati kožnim nožem. Dobro pakovan - - akrilni predložak kože na površini ima zaštitni film na površini, tako da nije lako ogrebotina. Zaštitni film se lako odvaja kada ga koristite, najvišim optičkim kvalitetom, najvišim dugoročnim stresnim dizajnom, superiorni sposobnost vremena.

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The model can be used to make a messenger bag
Finished Style:
Messenger Bag
Hardware Reference:
Snap button, hook, D ring, pin buckle
Material Description:
Approx. 4-6 inches (for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut along the pattern line with an awl, or cut directly with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, you need to use a pen to underline and then cut. :
Package List:
7 x Acrylic Template :

Izbor kupca..