• Newbie
GUINJO 5-slojna metalna regalna jedinica, police za odlaganje za teške uslove rada, podni stalak, polica supermarketa, teret od 540 kg, koristi se u kuhinjskoj Supermarket prodavnici
zoom_in

GUINJO 5-slojna metalna regalna jedinica, police za odlaganje za teške uslove rada, podni stalak, polica supermarketa,

KM 25.84

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Udoban : visokokvalitetni željezni okvir, zadebljani mrežasti okvir, čvrst i izdržljiv Dno zadnje ploče ojača se za povećanje nosivosti laminata, a stabilnost je jača. Veliki kapacitet : ovaj stalak za skladištenje pruža 5 slojeva prostora velikog kapaciteta. Svaki sloj može da izdrži do 90 kg. Ukupna težina stalka za prikaz je 540 kg. Sa dizajnom pregrade za sprečavanje pada predmeta. Širok spektar upotrebe : super stalak za odlaganje može se postaviti u kuhinju, kupatilo, sobu, dnevni boravak, skladište, kancelariju, industriju, sajam, hotel, supermarket itd. Podesiva visina : visina svakog sloja se može izabrati i podesiti u skladu sa vašim potrebama. Dizajn kopče, zgodan i praktičan, jednostavan za rastavljanje. Uradi sam, jednostavan za instalaciju : paket uključuje 1 glavni stalak, 2 pod stalka, 2 bočna stalka. Lako se rastavlja i sastavlja prema korisničkom priručniku, a operacija je jednostavna. Udoban : visokokvalitetni željezni okvir, zadebljani mrežasti okvir, čvrst i izdržljiv. Dno zadnje ploče ojača se za povećanje nosivosti laminata, a stabilnost je jača. Veliki kapacitet : ovaj stalak za skladištenje pruža 5 slojeva prostora velikog kapaciteta. Svaki sloj može da izdrži do 90 kg. Ukupna težina stalka za prikaz je 540 kg. Sa dizajnom pregrade za sprečavanje pada predmeta. Širok spektar upotrebe : super stalak za odlaganje može se postaviti u kuhinju, kupatilo, sobu, dnevni boravak, skladište, kancelariju, industriju, sajam, hotel, supermarket itd. Podesiva visina : visina svakog sloja se može izabrati i podesiti u skladu sa vašim potrebama. Dizajn kopče, zgodan i praktičan, jednostavan za rastavljanje. Uradi sam, jednostavan za instalaciju : paket uključuje 1 glavni stalak, 2 pod stalka, 2 bočna stalka. Lako se rastavlja i sastavlja prema korisničkom priručniku, a operacija je jednostavna. Stalak za prikaz robe može uredno skladištiti, pa čak i prikazivati vaše omiljene predmete. Izuzetan i opušten moderan stil čini police jednostavnim i elegantnim. Police za skladištenje su izrađene od visokokvalitetnog željeza. Visina se može podesiti po potrebi.Ove police su idealne za upotrebu u kuhinjama, kupatilima, sobama, dnevnim boravcima, skladištima, kancelarijama, industrijskim, komercijalnim izložbama, hotelima, supermarketima itd.

Name:
supermarket shelf
Material:
metal
size:
350*78*135cm / 137.8*30.7*53.1 inches:
350*78*165cm / 137.8*30.7*65 inches:
Packing list:
Large shelf x1:
Assembly Instruction x1:
How to distinguish main frame/sub-frame?:
The main frame has one more column than the sub-frame, and only one main frame is needed when combining, and the others are sub-frames. Save investment costs:
Notice:
We only sell shelves and do not include other displays or accessories.:
Due to manual measurement, there will be an error of about 2-3 cm, please understand.:
Our store has a variety of products for you to choose from.:
If you have any questions about the product, please contact us in time, we will actively answer for you. :

Izbor kupca..