• Newbie
Bdhxwcn Yoga Mat Holder zidni nosač, stalak za prostirku za jogu, metalni pjenasti valjak Organizator korpa za vježbanje Mat Sortiraj stalak sa točkovima, za kućni fitnes klub
zoom_in

Bdhxwcn Yoga Mat Holder zidni nosač, stalak za prostirku za jogu, metalni pjenasti valjak Organizator

KM 156.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★ Mobilni metalni držač prostirke za jogu upotreba visokokvalitetnog čeličnog gvožđa i površina je premazana antioksidacionim slojem boje Sa četiri univerzalna Točka zaključajte metalne kotačiće, lako se pomeraju. ★ Stalak za čuvanje prostora uštedite svoj dragocjeni prostor u vašoj maloj kućnoj teretani ili studiju za jogu. Organizatori za kotrljanje i kolica za odlaganje kako bi vaše prostirke za pilates i jogu, prostirke za teretanu i urednije i dalje od poda. ★ Multifunkcionalni stalak za odlaganje prostirki za jogu ne može skladištiti samo prostirke za jogu različitih veličina i debljina, već i pjenaste kolute, rekete za badminton, bejzbol palice, bilijarske znakove itd. Može zadovoljiti potrebe za skladištenjem različitih predmeta. ★ Moderan Space Saver čuvajte svoju opremu za jogu i različite veličine prostirki sa držačem za prostirku za jogu na zidu. Skinite prostirke za jogu i trake za otpor s poda i stvorite dodatni prostor za odlaganje u svojoj kućnoj teretani ili studiju za jogu. ★ Viseća polica za prostirku za jogu : ovaj viseći stalak za prostirku za jogu može se okačiti na zid ili na čvrstu površinu, ne samo da biste rasporedili neuredne prostirke za jogu i pjenaste valjke, već i da biste izbjegli zauzimanje površine poda i uzrokovali gužvu prostora, štedeći prostor. Kolica za odlaganje prostirki za jogu, mobilna korpa za držač prostirke za jogu za pjenaste valjke i prostirke za vježbanje, Organizator kućne teretane funkcija : ● multifunkcionalni stalak za odlaganje prostirki za jogu : ne samo da može skladištiti prostirke za jogu različitih veličina i debljina, već i pjenaste kolute, rekete za badminton, bejzbol palice, bilijar znakovi, itd. Može zadovoljiti potrebe za skladištenjem različitih predmeta ● čvrsta konstrukcija : upotreba visokokvalitetnog čelika i površina je premazana antioksidacijskim slojem i slojem boje. Razuman i naučni dizajn čini stalak za odlaganje prostirke za jogu nosivijim, a prostirku za jogu nije lako pasti. ● Jednostavan za montažu visokokvalitetni zavrtnji uključeni u paket čine vešanje brzim i lakim. Jednostavno slijedite jednostavna uputstva, vaš držač prostirke za jogu bit će spreman za upotrebu za nekoliko minuta. Specifikacija : Materijal : gvožđe paket uključuje : 1x kolica za skladištenje prostirki za jogu, mobilna korpa za držač prostirke za jogu za pjenaste valjke i prostirke za vježbanje, Organizator kućne teretane Yoga Mat Košarica za skladištenje mobilna karakteristika : ● točkovi za zatvaranje od 360 stepeni univerzalni točkovi mogu pomeriti stalak za prostirku za jogu u položaj koji vam je potreban u bilo kom trenutku i bez napora.

Material:
Iron
PACKAGE INCLUDED:
1X Yoga Mat Storage Cart, Mobile Yoga Mat Holder Basket for Foam Rollers & Exercise Mats, Home Gym Organizer Yoga Mat Storage Cart Mobile :
FEATURE:
● Lockable Wheels 360-degree universal wheels can move the yoga mat rack to the position you need at any time, and effortlessly.:
● Solid Construction:
The use of high-quality steel and the surface is coated with anti-oxidation and paint layer. The reasonable and scientific design makes the yoga mat storage rack more load-bearing and the yoga mat is not easy to fall.
● Easy to Installation This workout mat holder comes with all necessary mounting hardware for your convenience.:
SPECIFICATION:
Material:
Iron
Weight:
8.5kg
PACKAGE INCLUDED:
1X Yoga mat stand :

Izbor kupca..