• Newbie
FIFOR Moderan veliki Samostojeći stalak za šešire, metalna perika za maloprodaju ili stalak za šešire za ulaz, kupatilo, spavaću sobu, kuhinju, prodavnicu
zoom_in

FIFOR Moderan veliki Samostojeći stalak za šešire, metalna perika za maloprodaju ili stalak za šešire

KM 20.10

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Podesivo : stalak za šešire se može zamahnuti za 90 stepeni, štedeći prostor, kako bi se zadovoljile vaše potrebe klatna Materijal : gvozdeni materijal, proces boje za pečenje na visokim temperaturama, otporan na rđu, otporan na ogrebotine, svetle i izdržljive boje. Skladište velikog kapaciteta : 3-12 slojeva dizajna velikog kapaciteta, kako bi se zadovoljile vaše dnevne potrebe za skladištenjem. Praktičniji i prikladniji za uzimanje stvari. Stalak za podne šešire : pogodan za izlaganje kaciga, perika, lopti, šalova, bejzbol kapa, kamionskih šešira, slikarskih šešira, ribarskih šešira, visokih šešira, kaubojskih šešira, šešira za sunce, uštede prostora i idealan za kućne prikolice i garaže. Jednostavan pristup svojim favoritima-uzmite šešir sa stalka za šešire i krenite! Život je zauzet i nemate vremena da pogledate oko sebe za svoje pogrešno postavljene kape. Može se postaviti u bilo koji prostor u vašoj spavaćoj sobi, ulaznim vratima ili ormaru, držeći svoje najnošenije kape za lopte pri ruci i ne izgubljene ili oštećene. Može dobro zadržati oblik šešira, uštedjeti razmak, napraviti prikaz lopte za kacigu u redu, odličan za prikaz prikolice za garažu u kućnoj kancelariji, itd.Maksimalno iskoristite ograničeni prostor : korištenje ovog stalka u spavaćoj sobi, dnevnom boravku i kupaonici, pa čak i u ormaru može povećati skladišni prostor za organiziranje vaših šešira i raznih dodataka. Ne samo da održava kuću urednom, već i veoma dobro prikazuje vašu bejzbol kapu, bez drobljenja ili oštećenja njene strukture.Specifikacija : materijal : metaliveličina : 60 * 180cm / 23.9 inčakoristiti : ulaz, spavaća soba, tržni centar, dnevne sobepogodan za izlaganje šlemova, perika, lopti, šalova, bejzbol kapa, kombija, slikarskih šešira, ribarskih šešira, visokih šešira, kaubojskih šešira, šešira za sunce.Lista za pakovanje.Stalak za šešire x 1, uputstva za instalaciju notice : prodajemo samo držač šešira i ne uključujemo druge displeje ili dodatnu opremu.Zbog ručnog mjerenja doći će do greške od oko 2-3 cm, molimo vas da shvatite.Naša prodavnica ima razne proizvode koje možete izabrati.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme, mi ćemo aktivno odgovarati za vas.

Material:
metal
Size:
60*180cm/23.6*70.9 inches
Use:
Entrance, bedroom, shopping mall, living room
Suitable for displaying helmets, wigs, balls, scarves, baseball caps, van hats, painter's hats, fisherman's hats, high hats, cowboy hats, sun hats.:
Packing list.:
Hat rack x 1, installation instructions:
Notice:
We only sell hat holder and do not include other displays or accessories.:
Due to manual measurement, there will be an error of about 2-3 cm, please understand.:
Our store has a variety of products for you to choose from.:
If you have any questions about the product, please contact us in time, we will actively answer for you. :

Izbor kupca..